Bitrump is van plan om meer utility-tokens te vermelden

Geschreven door: Ali Raza
oktober 6, 2020
  • Bitrump heeft plannen aangekondigd om extra munten te noteren.
  • De uitwisseling is momenteel vooral geïnteresseerd in utility-munten.
  • De beslissing komt volgens de directeur vanwege de grote vraag van de wereldwijde gemeenschap.

De grote crypto-uitwisseling uit de VAE, Bitrump, heeft plannen om nog meer digitale valuta op zijn platform te noteren. Volgens nieuwe informatie lijkt de uitwisseling zich echter te concentreren op utility munten die worden ondersteund door echte bronnen, waaronder metalen, gas, olie en meer.

Waarom de plotselinge interesse in het aanbieden van nieuwe munten?

Onlangs plaatste Bitrump een aankondiging die zijn plannen onthult om zijn cryptoportfolio uit te breiden. De beurs merkte op dat het alle grote crypto’s al op zijn platform had vermeld. Iedereen kan handelen in Bitcoin, Ethereum, Tether, Bitcoin Cash, Litecoin en vele andere munten.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Volgens de directeur, Xavier Perry, hebben de wereldwijde gebruikers echter een grote vraag naar extra activa getoond, en de uitwisseling heeft geluisterd.

Zoals vermeld, is de beurs van plan zich te concentreren op hulpprogramma-munten, en verwacht ze dat deze crypto’s zullen leiden tot betere handelsmogelijkheden. Door deze nieuwe tokens te noteren, verwacht de beurs ook een sterke toename van het handelsvolume.

Tip: bent u op zoek naar een app om slim te investeren? Handel veilig door u te registreren bij onze favoriete keuze, eToro: bezoek & maak een account

Het geheim achter het succes van Bitrump

Zoals de gebruikers al weten, zijn het handelsaanbod en de opties van Bitrump tamelijk innovatief en zeer schaalbaar. De beurs biedt een lange lijst met functies, zoals grote diversiteit als het gaat om handelsparen, sleutelversleuteling, technologie met meerdere handtekeningen, onmiddellijke KYC- en AML-verificaties, hoge liquiditeit en topbeveiliging die 2FA omvat.

De uitwisseling kende dit jaar een bijzonder succesvol tweede kwartaal, waarin duizenden nieuwe gebruikers werden toegevoegd. Niet alleen dat, maar het lanceerde ook zijn gloednieuwe white-label architectuur.

Dit alles zorgde ervoor dat het een van de toonaangevende internationale crypto-uitwisselingen van de VAE werd. Het platform is ook volledig gereguleerd en werkt momenteel samen met de centrale bank van het land om een regelgevend beleidskader voor de lokale beurzen te creëren.