Theta Network werkt samen met [email protected]

Geschreven door: Jinia Shawdagor
november 26, 2020
  • [email protected] maakt gebruik van geavanceerde technologie om ziekten te onderzoeken.
  • Theta Edge Nodes zullen worden gebruikt om informatie door te geven.
  • Bijdragers zullen TFUEL tokens verdienen om een positieve impact te hebben.

Theta Network, een gedecentraliseerd data- en video blockchain-bedrijf, heeft aangekondigd dat het nu zal werken met [email protected], een van ’s werelds meest uitgebreide supercomputersystemen. In de aankondiging gaf Theta Network details over hoe zij de technologie zouden leiden die [email protected] nodig heeft om snellere vooruitgang te boeken bij haar toekomstige initiatieven.

De ontwikkeling van Theta-nodes-apparaten zal ertoe leiden dat er meer bijdragen worden geleverd met Theta Fuel-tokens die de projecten van [email protected] in hoge mate zullen aanvullen, inclusief de inspanningen om de COVID-19 pandemie te bestrijden.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

De joint venture van [email protected] en Theta brengt geavanceerde technologieën van beide kanten. Deze systemen worden voornamelijk aangedreven om te functioneren met een hoge mate van efficiëntie om nauwkeurigere resultaten te produceren die klaar zijn om in de echte wereld te testen.

De CEO van Theta Labs, Mitch Liu, verklaarde:

[email protected] is een geweldige eerste test van Theta’s edge computing-mogelijkheden, aangezien beide initiatieven op het geavanceerde technologie bezitten, mogelijk gemaakt door een netwerk van edge-apparaten.”

Hij voegde toe,

“We zijn verheugd dat de Theta-gemeenschap op zinvolle manieren kan deelnemen om een COVID-antiviraal middel te helpen ontwikkelen en tegelijkertijd blockchaintechnologie te gebruiken om de transparantie en het vertrouwen bij netwerkdeelnemers verder te vergroten.”

[email protected]

Sinds de lancering in 2000 heeft [email protected] zijn computerproject verder ontwikkeld om met meer ziekten te kunnen werken. Hun simulatiesystemen bevatten ook het huidige COVID-19 virus dat over de hele wereld ravage heeft veroorzaakt. De nieuwe introductie van SARS-screening op medicijnen die nuttig zouden kunnen zijn bij de bestrijding van de ziekte had veel vooruitgang geboekt bij de onderzoeksinstellingen. De technologie had de hoeveelheid gegevens vergroot die nodig zijn voor meer vooruitgang bij de ontwikkeling van het COVID-19 vaccin.

Tip: bent u op zoek naar een app om slim te investeren? Handel veilig door u te registreren bij onze favoriete keuze, eToro: bezoek & maak een account

Gebruik van geavanceerde technologie

De technologieën die door Theta en [email protected] worden gebruikt, zijn transparanter en creëren vertrouwen binnen het netwerk bij alle deelnemers. Volgens een beoordeling van beide firma’s zal een dergelijk systeem veel complexiteiten binnen het netwerk met zich meebrengen. Sommige van deze geïntegreerde functies zouden bestaan uit gegevensintensieve rekenprocessen, het oplossen van complexe problemen, meer geavanceerde blockchain-functies, video-opname, transcodering en nog veel meer functies die nog ontdekt moeten worden.

Theta Network functies

Theta heeft aanzienlijke mogelijkheden toegevoegd die het mogelijk hebben gemaakt om samen te werken met [email protected] om een krachtiger gedecentraliseerd netwerk te creëren. Enkele hiervan zijn; bandbreedte delen. Het deelproces is mogelijk gemaakt via peer-to-peer-netwerken en een beveiligd protocolondersteuningsniveau voor alle gebruikers, waarvan het aantal naar verwachting zal toenemen naarmate het netwerk zich verder ontwikkelt.