Frontier kondigt aan dat Zilliqa (ZIL) staking live gaat

Geschreven door: Jinia Shawdagor
november 26, 2020
  • Gebruikers kunnen opslaan, uitgeven, ontvangen en staken op het platform.
  • Staking is momenteel beschikbaar op Android en binnenkort op iOS.
  • Zilliqa-gebruikers hebben toegang tot een portemonnee met met controle over hun privésleutels op Frontier.

Frontier heeft onlangs voor alle gebruikers staking van Zilliqa (ZIL) op zijn platform gelanceerd. Volgens een aankondiging op Twitter is Zilliqa staking nu live rechtstreeks vanuit de Frontier-app. Via de applicatie kunnen gebruikers ZIL inzetten en uitgeven, opslaan en ontvangen wanneer ze maar willen handelen. Vanaf nu is $ZIL live handelen met Frontier alleen beschikbaar met Android-telefoons, maar er zijn plannen om iOS in de toekomst op te nemen.

Volgens Frontier kunnen gebruikers het staken doen met de native tokens van ZIL nadat ze hun $ZIL-portemonnee hebben geladen. De lancering heeft ook professionele functies waarmee gebruikers geschatte opbrengsten voor hun tokens kunnen zien. De opbrengsten kunnen dagelijks, wekelijks en zelfs jaarlijks worden bekeken via het nieuwe geïntegreerde Frontier-platform.

Over Frontier

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Frontier is een gebruiksvriendelijke en eenvoudige portemonnee die is gebouwd om het DeFi-ecosysteem te ondersteunen. Het biedt een gedecentraliseerde manier voor mensen om te investeren en hun privésleutels te beheren. Het staat bekend als veilig, eenvoudig en leuk om DeFi-netwerken te gebruiken via zijn platform. Terwijl de DeFi-ruimte blijft exploderen, heeft Frontier 10 protocollen waarmee gebruikers al hun gegevens en accountinformatie kunnen koppelen voor efficiëntie en gestroomlijnde investeringen. Zijn innovatieve portemonnee ondersteunt momenteel Makerdred SCD, Compound Finance, Set Protocol en Uniswap.

Tip: bent u op zoek naar een app om slim te investeren? Handel veilig door u te registreren bij onze favoriete keuze, eToro: bezoek & maak een account

Groei van niet-bewarende staking

De crypto-ruimte heeft een explosie gezien van niet-bewarende staking aanbieders die de macht terug willen geven aan de mensen. Bij deze vorm van staking bezitten mensen de sleutels van hun munten, wat voor veiligheid en transparantie zorgt. De investeerders hebben vaak 100% controle over waar ze willen staken en zelfs welke validators ze moeten gebruiken.