Elrond bereikt het hoogste punt van meerdere maanden

Geschreven door: Michael Harris
januari 7, 2021
  • Elrond's natieve munt EGLD kan met maar liefst 212% worden ondergewaardeerd.
  • De ERD/USD prijs steeg voor het eerst sinds september boven de $0,02.
  • De prijs ging van $0,0007 in oktober naar $ 0,0224 deze week.

De Elrond (ERD) prijs volgde de Bitcoin (BTC) prijs door hoger te racen om een sterke afsluiting van 2020 te noteren.

Fundamentele analyse: token “aanzienlijk ondergewaardeerd”

Een recent onderzoek gericht op Elrond, uitgevoerd door crypto-onderzoeksbureau Picolo Research, toonde aan dat de toekomst van het netwerk grotendeels afhangt van de uitrol van Maiar, de eerste applicatie die op Elrond wordt gelanceerd.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Het oorspronkelijke token EGLD van Elrond kan met maar liefst 212% worden ondergewaardeerd. Piccolo gebruikte een reeks verschillende statistieken om de waardering van EGLD te vergelijken met andere slimme contractnetwerken en concludeerde dat het token veel meer ruimte heeft om te groeien.

Op dit moment is EGLD ongeveer $ 37 waard, maar volgens Picolo ligt de werkelijke waarde rond de $ 68. Bovendien toonde het onderzoek aan dat het token meer voordelen heeft in vergelijking met andere tokens, grotendeels vanwege de aantrekkelijke APY die wordt aangeboden voor het uitzetten van EGLD, dat 29% bedraagt, bijna twee keer meer dan Ethereum.

“De beloningsopties zijn aanzienlijk hoger dan bij andere blockchains”, merken de auteurs van het rapport op, “en in combinatie met de sterke vraag naar inzetbare activa, verwachten we dat het effectieve circulerende aanbod aanzienlijk zal afnemen, waardoor een aanbodschok ontstaat.”

Toch hangt veel af van de lancering van Maiar, de eerste app die debuteerde op Elrond. De lancering zal dienen als een beslissende test voor alles wat ons te wachten staat.

Maiar is een portemonnee en een uitzet-app, die naar verwachting een toegangspoort tot het ecosysteem van het netwerk zal creëren. De app kan de barrières voor het betreden van de crypto-sfeer verminderen, een vaardigheid waarvan de werkelijke prestaties de toekomst van Elrond zullen bepalen.

Tip: bent u op zoek naar een app om slim te investeren? Handel veilig door u te registreren bij onze favoriete keuze, eToro: bezoek & maak een account

Technische analyse: hoogste niveaus sinds september

Op de eerste dag van het nieuwe jaar steeg de ERD / USD prijs voor het eerst sinds september boven de $ 0,02. Dit is het resultaat van een sterke rally waarbij de prijs steeg van $ 0,0007 in oktober naar $ 0,0224 gisteren.

Elrond dagelijkse grafiek (TradingView)

Zoals te zien is in de grafiek, stopte de prijsactie bij de 78,6% Fibonacci-retracementlijn. Een terugval richting de 200-DMA stopte bij $ 0,011. Een andere sprong hoger is waarschijnlijk dat de ERD-prijs $ 0,0275 zal bereiken.

Overzicht

Elrond’s native token EGLD wordt 212% ondergewaardeerd, terwijl de toekomst van het netwerk afhangt van de lancering van Maiar, de eerste app die op het netwerk wordt uitgerold. Ondertussen steeg de ERD / USD prijs tot het hoogste niveau sinds september.