Een prijsanalyse van Chiliz, Curve DAO en TomoChain

op jan 14, 2021
Bijgewerkt: jun 1, 2022
  • CHZ steeg gisteren met 17,3% om het groene gebied binnen te slingeren.
  • De prijs van CRV steeg de afgelopen twee dagen met bijna 25%.
  • De TOMO prijs steeg vandaag met meer dan 11% en bereikte de hoogste niveaus sinds augustus.

Aanhoudende prijsvolatiliteit in prijsactie van Bitcoin (BTC) en andere vergelijkbare cryptocurrencies duidt op een potentiële behoefte aan stablecoins en andere minder volatiele digitale valuta’s.

Fundamentele analyse: Altcoins kunnen gedijen

Bitcoin is het afgelopen jaar razend populair geweest, maar de hoge volatiliteit en de behoefte aan minder vluchtige cryptocurrencies worden opnieuw genoemd onder cryptoliefhebbers.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Toenemende interesse voor Bitcoin en andere crypto-activa onder particulieren en institutionele beleggers maakt een perfecte pleidooi voor een bredere acceptatie van blockchain en crypto. Hoewel het aantal investeerders dat geïnteresseerd is in BTC blijft groeien, is ook de vraag naar minder vluchtige en meer geavanceerde crypto-activa gestegen.

Door een stijgende vraag neemt het belang van deze stablecoins ook toe, zeker als het gaat om nieuwe blockchain-applicaties. Als je goed kijkt, blijkt dat DeFi-applicaties en cryptocurrencies die meer gecentraliseerd zijn, eigenlijk veel dichter bij elkaar werken dan het op het eerste gezicht lijkt.

DeFi zal naar verwachting een aantal financiële inclusie- en toegankelijkheidsaanbiedingen bieden en het ziet ernaar uit dat stablecoins een belangrijke rol zullen spelen bij het behalen van die doelen.

Technische analyse: CHZ, CRV, TOMO prijsanalyse

De prijs van Chiliz (CHZ) steeg gisteren met 17,3% om het groene gebied in te slingeren na verliezen in het eerste deel van de week. Curve DAO (CRV) is een andere belangrijke begunstigde van de opwaartse trend die de afgelopen twee dagen in sommige altcoins is waargenomen.

TOMO dagelijkse grafiek (TradingView)

De prijsactie steeg de afgelopen twee dagen met bijna 25% om de verliezen van meer dan 18% op maandag te wissen. Ten slotte is de TomoChain (TOMO) prijs vandaag meer dan 11% gestegen om de hoogste niveaus te bereiken die voor het laatst in augustus zijn gezien. Zoals te zien is in de grafiek, stopte de TOMO prijs bij 127,2% Fibonacci-retracement bij $ 1,42.

Overzicht

De belangstelling voor stablecoins en andere crypto-activa met een lage volatiliteit neemt de laatste tijd toe, aangezien het erop lijkt dat deze activa een belangrijke rol gaan spelen in de toekomst van blockchain en gedecentraliseerde financiering (DeFi).

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar eToro

10/10
67% van CFD accounts verliezen geld