Bedrijven, banken en overheden gebruiken Quant (QNT)

Geschreven door: Ali Raza
januari 27, 2021
  • Cryptoproject Quant (QNT) wordt snel op wereldwijde schaal geaccepteerd.
  • Het project werkt samen met banken, ondernemingen en zelfs regeringen.
  • Het is gemakkelijk de best verbonden activa van de crypto-industrie.

Massale acceptatie is een langetermijndoel van de crypto-industrie sinds de start van de Bitcoin handel, zo’n 12 jaar geleden. Het lijkt er echter op dat een andere cryptocurrency erin geslaagd is om BTC voor te zijn als het gaat om adoptie door bedrijven, banken en overheden – Quant (QNT).

Quant wordt ’s werelds meest geadopteerde munt

Quant heeft onlangs behoorlijk wat aandacht getrokken nadat het op zijn Twitter had aangekondigd dat het al is geïntegreerd met een aantal centrale banken, bedrijven en zelfs regeringen. Het project merkte op dat zelfs Europa’s grootste betalingsprovider, SIA, de munt ook adopteerde. Als gevolg hiervan is het token nu verbonden met honderden banken op het continent.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Het team van het project heeft ook contact gehad met een aantal centrale banken die open stonden voor het integreren van QNT in hun systemen. Er zijn tal van voordelen die worden gevolgd door Quant-integratie, zoals de mogelijkheid voor bedrijven om schaalbare netwerken te creëren, en zelfs netwerken van netwerken.

Dit is mogelijk vanwege het feit dat het Quant-netwerk in hoge mate interoperabel is en compatibel is met veel andere netwerken. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het een zeer schaalbare alles-op-elk-interoperabiliteit biedt. Dit betekent dat het kan worden geïntegreerd met elk legacy-systeem of blockchain die er is.

Het project maakt het ook een stuk eenvoudiger om dApps met meerdere ketens te maken en deze in verschillende blockchains te introduceren.

Tip: bent u op zoek naar een app om slim te investeren? Handel veilig door u te registreren bij onze favoriete keuze, eToro: bezoek & maak een account

Quant is buitengewoon goed verbonden

Zoals gezegd werd Quant ook geaccepteerd door SIA, dat fungeert als de ruggengraat van de gehele Europese financiële markt. Door ondersteuning voor de munt toe te voegen, zal SIA deze verbinden met bijna 600 banken, waaronder centrale banken.

Om nog maar te zwijgen van het feit dat SIA een van de slechts twee aanbieders is van de Eurosystem Single Market Infrastructure Gateway, terwijl SWIFT de andere is.

Bovendien staat Quant nu ook garant voor Pay.UK – het grootste betalingsnetwerk van het VK. Het is ook een leverancier voor Crown Commercial Services van de Britse overheid en is een van de oprichters van onder meer INATBA, de International Association of Trusted Blockchain Applications van de Europese Commissie. Met andere woorden, het project is nu buitengewoon goed verbonden, evenals aangenomen en goedgekeurd door volledige regeringen en hun centrale banken, en het probeert nog steeds nieuwe partnerschappen en samenwerkingsverbanden aan te gaan.