VeChain rolt Sync2 uit om acceptatie van dApps te stimuleren

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali speelt een sleutelrol in het cryptocurrency-nieuwsteam. In zijn vrije tijd reist hij graag en speelt hij graag cricket,… read more.
on jan 28, 2021
  • De nieuwe app neemt de last weg van het beheer van crypto-activa.
  • VeChain zegt dat de app een massale acceptatie van dApps zal stimuleren.
  • VeChain is van plan de dApp-oplossing te introduceren om gunstig te concurreren met Ethereum.

VeChain (VET) heeft een blockchain-gebaseerde applicatie uitgerold, Sync 2, die zal draaien als een webapplicatie. Volgens het bedrijf is het een innovatieve oplossing die de massale acceptatie van gedecentraliseerde applicaties (dApps) mogelijk maakt.

“Aankondiging van #VeChain Sync 2, een revolutionaire oplossing die #dApp massale acceptatie mogelijk maakt!”, verklaarde VeChain in een blogpost.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

De blogpost stelde ook dat de nieuwe app de eerste blockchain gebaseerde oplossing voor dApps in de industrie zal zijn. Als gevolg hiervan hoopt VET massale acceptatie van dApps aan te moedigen, omdat het alle toegangsbelemmeringen zal wegnemen.

dApps zijn nog nieuw op de markt, waardoor ze moeilijker te gebruiken zijn in vergelijking met webapplicaties. Het vereist dat gebruikers schakelen tussen bepaalde apparaattypen en browsers om ze te openen. En de gebruikers van deze apps moeten ook kunnen handelen in cryptocurrency, waardoor het nog moeilijker te gebruiken en te beheren is.

Systeem om meer efficiëntie te stimuleren

Als gevolg hiervan zegt VeChain dat het van plan is om het systeem een beetje eenvoudiger en minder veeleisend te maken. Dit zal volgens VeChain zeker meer adoptie aanmoedigen.

De digitale portemonnee van Sync 2 werkt met essentiële protocollen zoals VIP-201 en VIP-191 en biedt de verbinding die een massale acceptatie van dApp-technologie mogelijk maakt.

Het zal ook worden geïntegreerd met de native VeChain’s vergoedingsdelegatieprotocollen. Dit betekent dat de gebruikers voortaan niet worden belast met de omslachtige taak om hun cryptocurrency te beheren om gaskosten te betalen. Maar de dApp-serviceproviders betalen namens de gebruikers.

Het bedrijf probeert gebruikers een beter alternatief voor Ethereum (ETH) te bieden als het gaat om dApp blockchain-technologie. Vechain hoopt dat de verbeterde technologie meer gebruikers zal aanmoedigen om in VeChain te investeren. De CEO van het bedrijf, Sunny Lu, herhaalde ook dat het doel van het bedrijf is om een zeer solide concurrentievoordeel ten opzichte van Ethereum te bieden in de dApp blockchain-industrie.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld