Stellar’s nieuwe 2021 roadmap toont een focus op groei

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali speelt een sleutelrol in het cryptocurrency-nieuwsteam. In zijn vrije tijd reist hij graag en speelt hij graag cricket,… read more.
on feb 1, 2021
  • Stellar heeft onlangs zijn roadmap voor 2021 gepubliceerd.
  • Stellar is van plan om groei op alle mogelijke manieren te garanderen.
  • Het project kende een druk en succesvol 2020 en wil nu in 2021 nog productiever zijn.

Het Stellar (XLM) team heeft onlangs de roadmap van het project voor 2021 gepubliceerd. Volgens de visie van het team gaat dit jaar sterk in op groei.

Stellar wil groeien in 2021

Het doel van Stellar voor dit jaar – en ook daarna – is om meer te focussen op groei. Het lijkt er zelfs op dat het project geïnteresseerd is in het nastreven van groei van elke soort, inclusief het aantal gebruikers en ontwikkelaars op zijn netwerk.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

De groei van het transactievolume ligt voor de hand, zeker gezien het feit dat dit een project is dat als doel heeft om iedereen instant internationale transacties te bieden. Daarom zal het ook sterk inzetten op het vergroten van de bekendheid van het publiek over zichzelf en zijn diensten.

Het Stellar-team bedacht ook zogenaamde ‘strategische pijlers’. Er zijn drie strategische pijlers, die draaien om het ondersteunen van de bruikbaarheid van het netwerk, het verbeteren van de zichtbaarheid en het handhaven van duurzame ontwikkeling.

Stellar in 2020: toetreden tot Samsung was een grote stap

De Stellar-roadmap vermeldde ook dat het project van plan is sterk te focussen op de technologie, het beleid, het merk, het ecosysteem en gebruiksscenario’s. Maar, zoals ook wordt erkend: om dit te bereiken, is een grote diversiteit aan ideeën nodig, wat ook een hulpmiddel is dat Stellar zal verkrijgen.

Natuurlijk is het project de laatste tijd druk geweest. Het 2020 is een behoorlijk snel jaar geweest als het op ontwikkeling aankomt, en er waren in het verleden talloze spraakmakende samenwerkingen.

Afgelopen juli werd bijvoorbeeld de blockchain van Stellar genoemd door Samsung, die zijn Blockchain Keystore aankondigde. Door deze specifieke integratie kon het project privésleutels opslaan op verschillende Samsung-producten. Het maakte ook indruk op miljoenen Samsung-gebruikers over de hele wereld, waardoor ze XLM op hun telefoons konden beheren, verkopen of kopen.

Onderweg zal Stellar ook het gebruik van zijn netwerk toestaan aan een crypto-uitwisseling en portemonnee, Abra, die het vervolgens zal gebruiken om bankdiensten aan zijn gebruikers te verlenen.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld