De prijs van VeChain (VET) stijgt met 15%

op mrt 3, 2021
Bijgewerkt: mei 26, 2022
  • De markt voor cryptocurrency is gestimuleerd door een hogere acceptatie.
  • De prijs van VeChain is vandaag met ongeveer 15% gestegen.
  • De kopers mikken op niveaus boven de hoogtepunten van februari van $0,627.

De prijs van VeChain (VET) wordt vandaag ongeveer 15% hoger verhandeld, omdat kopers gretig kijken om de bull-run te verlengen.

Fundamentele analyse: beleggers kunnen portefeuilles diversifiëren door middel van crypto-allocatie – JPMorgan

De markt voor cryptocurrency is gestimuleerd door een hogere acceptatie en interesse van institutionele beleggers. Zo zei banktitaan JP Morgan dat beleggers zouden moeten overwegen om een deel van hun portefeuilles aan Bitcoin toe te wijzen als een manier om hun portefeuilles te diversifiëren. Bitcoin wordt door analisten geprezen als een afdekking tegen schommelingen in aandelen, obligaties en grondstoffenmarkten.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

De strategen van JP Morgan hebben woensdag een nota gepubliceerd waarin ze beleggers adviseerden om een klein deel van hun portefeuilles toe te wijzen aan de nummer één cryptocurrency, wat hen ook zou beschermen tegen substantiële verliezen als de prijs van Bitcoin keldert.

“In een portefeuille met meerdere activa kunnen beleggers waarschijnlijk tot 1% van hun allocatie aan cryptocurrencies toeschrijven om enige efficiëntiewinst te behalen in het totale voor risico gecorrigeerde rendement van de portefeuille”, aldus de strategen Joyce Chang en Amy Ho van de bank.

Bitcoin is het afgelopen jaar vervijfvoudigd dankzij de betrokkenheid van instellingen en legendarische investeerders, waaronder Paul Tudor Jones, Stan Druckenmiller, evenals grote bedrijven zoals Tesla, Mastercard, BNY Mellon en meer.

Volgens gegevens van Crypto.com had Bitcoin vorige maand ongeveer 106 miljoen gebruikers, vergeleken met 92 miljoen in december 2020. BNY Mellon heeft onlangs gezegd dat het van plan is om de cryptocurrency voor zijn klanten vast te houden, over te dragen en uit te geven, terwijl het activa onder beheer in Grayscale Bitcoin Trust sinds december is gestegen tot $ 33,5 miljard.

Chang en Ho waarschuwden investeerders echter dat het nut van cryptocurrencies beperkt is.

“Cryptocurrencies zijn investeringsvehikels en geen financiering van valuta’s”, zeiden ze.

Technische analyse: winsten van VeChain

De prijs van VeChain steeg vandaag met ongeveer 15% om de wekelijkse verliezen te verhogen tot meer dan 25%. Kopers werken nu aan het vergroten van de winst van de afgelopen maand, toen het digitale activum de maand 56% in het groen eindigde.

VET dagelijkse grafiek (TradingView)

Vanaf hier kijken de kopers naar niveaus boven de hoogtepunten van februari van $ 0,627. In deze context is het eerste positieve doel $ 0,07. Aan de andere kant zal een nieuwe terugval naar $ 0,035 worden gezien als een kans om VeChain te kopen.

Samenvatting

De strategen van JP Morgan hebben hun klanten geadviseerd om een klein deel van hun portefeuilles aan Bitcoin toe te wijzen in een poging hun portefeuilles te diversifiëren, aangezien de massale acceptatie van cryptocurrencies duidelijk plaatsvindt.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
10/10
67% van CFD accounts verliezen geld