Coinbase Pro ondersteunt nu Polygon, SKALE en SushiSwap

By: Jinia Shawdagor
Jinia Shawdagor
Jinia is een cryptocurrency- en blockchain-enthousiasteling gevestigd in Zweden. Ze houdt van alles wat positief is, reizen en vreugde… read more.
on mrt 11, 2021
  • Deze noteringen maken deel uit van het bredere doel van Coinbase om klanten toegang tot meer munten te bieden.
  • De drie munten worden gecombineerd met BTC, USD, EUR en GBP.
  • De handel in SKL, MATIC en SUSHI begint vandaag om 17.00 uur UTC.

Coinbase Pro heeft Polygon (MATIC), SKALE (SKL) en SushiSwap (SUSHI) vermeld. De beurs onthulde dit nieuws via een blogpost op 9 maart, waarbij werd opgemerkt dat deze vermeldingen deel uitmaken van het bredere doel om klanten toegang te bieden tot meer digitale activa. Naar verluidt begon Coinbase Pro onmiddellijk na de aankondiging inkomende overboekingen van de drie munten te accepteren. De handel begint vandaag echter om 17.00 uur UTC.

Volgens de blogpost zal het platform de handel voor de drie digitale valuta’s starten zodra er voldoende voorraad van elke munt is. Deze munten worden gecombineerd met USD, BTC, EUR en GBP. Het handelsproces op de orderboeken van de munten zal naar verluidt plaatsvinden in drie fasen. Dit zijn post-only, limit-only en full trading.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Coinbase waarschuwde dat als een orderboek niet slaagt voor de evaluatie van een gezonde en georganiseerde markt, het voor een langere periode in één fase zou blijven. Als dit aanhoudt, kan de beurs de handel zelfs helemaal opschorten. Om klanten op de hoogte te brengen, zou Coinbase updates posten op het Coinbase Pro Twitter account terwijl de orderboeken de verschillende fasen doorlopen.

Het Coinbase noteringseffect bevordert een aanzienlijke groei

In de blogpost onthulde Coinbase dat het MATIC tokens bezit en zei:

Coinbase Ventures bezit MATIC tokens als gevolg van een investering in 2019 in Matic. Coinbase Ventures is van plan zijn investering in Matic in de nabije toekomst voort te zetten en handhaaft intern beleid dat betrekking heeft op de timing van de toegestane beschikking over zijn digitale activa, inclusief MATIC tokens.

Na deze vermeldingen stegen alle drie de munten aanzienlijk, waarbij SKL de grootste winnaar was. Naar verluidt won SKL ongeveer 80% om een nieuw record aller tijden (ATH) te vestigen op £ 0,466. De munt heeft sindsdien echter 16,23% van deze waarde verloren en wordt momenteel verhandeld tegen £ 0,387. In de afgelopen 24 uur daalde de prijs van SKL met 12,18%.

MATIC was de op een na grootste stijger na een stijging van 46% om een nieuwe ATH vast te stellen op £ 0,243. Net als SKL kelderde ook MATIC en verloor 10,83% van zijn waarde, en wisselt op het moment van schrijven van eigenaar voor £ 0,207.

In tegenstelling tot SKL en MATIC registreerde SUUSHI geen tweecijferige versterking. De munt steeg 8% na de aankondiging en handelde op 10 maart naar £ 14,16. Desalniettemin slaagde het er niet in het bullish momentum vast te houden en zakte het 8,99% om op het moment van schrijven tegen £ 12,32 te handelen.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld