DASH lanceert stDASH voor beloningen en DeFi-toegang

By: Jinia Shawdagor
Jinia Shawdagor
Jinia is een cryptocurrency- en blockchain-enthousiasteling gevestigd in Zweden. Ze houdt van alles wat positief is, reizen en vreugde… read more.
on mrt 11, 2021
  • stakedDASH is een één-op-één ERC-weergave van DASH-tokens.
  • StakeHound zal DASH in bewaring houden, staken en beloningen verdelen.
  • Het token heeft tal van toepassingen, waaronder staken, uitlenen en lenen, en yield farming.

DASH, een op betalingen gericht cryptoproject, heeft stakedDASH (stDASH) uitgerold, waarmee een brug is geslagen naar het DeFi-ecosysteem van Ethereum. Op 10 maart werd een persbericht gedeeld waarin werd opgemerkt dat DASH Core Group en DASH NEXT samenwerkten met StakeHound, een DeFi gateway protocol, om deze prestatie te bereiken. Naar verluidt zou deze ontwikkeling ook de liquiditeit van DASH helpen verbeteren.

Volgens het persbericht is stDASH een ERC-20 versie van Wrapped DASH. Via dit token hebben DASH houders toegang tot DeFi-protocollen op de Ethereum-keten en kunnen ze stabiele staking-beloningen verdienen. Zodra een gebruiker zijn DASH naar StakeHound stuurt, slaat het platform het geld op in institutionele bewaaroplossingen, waar ze in realtime op de blockchain worden verzekerd en gecontroleerd.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

StakeHound genereert en stuurt de gebruiker dan een één-op-één ERC-20 representatie (stDASH) van hun DASH. Het bedrijf zou dan de DASH inzetten om stakingsbeloningen te verdienen, die het vervolgens proportioneel verdeelt over gebruikersportefeuilles in de vorm van stakedDASH.

Een toegangspoort tot meerdere inkomstenmogelijkheden

Afgezien van staken, kan stakedDASH worden gebruikt voor uitlenen en lenen in een breed scala aan DeFi-toepassingen en kan het ook deelnemen aan yield farming om liquiditeit te verschaffen aan pools. In ruil daarvoor biedt de pool de gebruikers liquiditeitspooltokens aan, die hun aandeel in de pool vertegenwoordigen. Door deze liquiditeitspooltokens in te zetten in Automated Market Makers (AMM), zoals SushiSwap en UniSwap. Door dit te doen, kunnen gebruikers staking-beloningen, handelskosten en de eigen munt van de AMM verdienen.

In een reactie op de stap van DASH naar DeFi, zei de oprichter en CEO van StakeHound, Albert Castellana:

In de afgelopen 7 jaar heeft DASH aangetoond een van de meest solide gemeenschappen en innovatieve bestuursmodellen in crypto te hebben. We werken graag samen om het nut van stakedDASH in DeFi te bevorderen en om de opwindende mogelijkheden te verkennen die het aankomende DASH platform met zich meebrengt.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld