Binance voltooit NEM snapshot voor aanstaande XYM airdrop

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali speelt een sleutelrol in het cryptocurrency-nieuwsteam. In zijn vrije tijd reist hij graag en speelt hij graag cricket,… read more.
on mrt 15, 2021
  • NEM zal het nieuwe XYM token uitzenden naar XEM houders.
  • De prijs van XEM steeg na het nieuws over de XYM airdrop, maar daalde na de voltooiing.
  • Er zijn hoge verwachtingen van de XEM gemeenschap over de upgrade.

Binance heeft onlangs in een persbericht aangekondigd een momentopname te hebben gemaakt van de NEM (XEM) saldi van gebruikers. De beste cryptocurrency beurs is van plan om het saldo te gebruiken bij het uitgeven van XYM in de volgende airdrop.

Volgens de aankondiging gaat het Symbol Network van NEM op 15 maart live en is er alles aan gedaan om het succesvol te maken.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Het netwerk zal echter niet naast het oudere netwerk draaien, hoewel één team de leiding heeft over beide. Hoewel XEM nog steeds relevant zal zijn en wordt gebruikt op het oude netwerk, zal het nieuwe netwerk de acceptatie van XYM als zijn nieuwe token zien.

XEM zal het nieuwe XYM token uitzenden naar XEM houders om een nieuw tijdperk voor het nieuwe netwerk op gang te brengen. Binance zei dat het de momentopname voor de aanstaande airdrop op 12 maart heeft gemaakt, maar dat het de volgende dag met succes werd bevestigd.

Gestage groei sinds het begin

De eerste NEM-blockchain stond bekend als NIS1. Het begon in 2015 met nul downtime zonder enige grote storing.

Het belangrijkste doel van het netwerk was om slimme contracten te promoten met behulp van vereenvoudigde architectuur. NIS1 evolueerde echter geleidelijk en gestaag naar wat nu bekend staat als Symbol. Dit is verbeterd ten opzichte van de belangrijkste sterke punten van NIS1, waaronder beveiliging, gebruiksgemak en snelheid.

Het ontwikkelingsteam heeft altijd rekening gehouden met de beveiliging van het project, omdat het van cruciaal belang is om slimme contracthacks te voorkomen. Met Symbol zijn er drie niveaus van handtekeningaccounts om uitgebreide bescherming tegen hacks te bieden.

Onder deze omstandigheden zal het onmogelijk zijn om de hack van 5 maart van het PAID netwerk op Symbol te herhalen.

De fundamentele impact van ontwikkeling

De markt heeft altijd gereageerd op positief nieuws over activa, en XEM nieuws is daarop geen uitzondering. Na de aankondiging van de NIS1 upgrades en XYM airdrop, steeg de prijs van XEM licht. Het corrigeerde echter na de Binance momentopname. Het vallen van activa na snapshots is heel gebruikelijk in de markt, dus het verbaasde velen niet.

Er zijn hoge verwachtingen dat de prijs van XEM nog kan stijgen, aangezien het bedrijf van plan is om meer projecten uit te rollen.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld