MicroWorkers gebruikt ONTO Wallet om werknemers meer betalingsmogelijkheden te bieden

By: Jinia Shawdagor
Jinia Shawdagor
Jinia is een cryptocurrency- en blockchain-enthousiasteling gevestigd in Zweden. Ze houdt van alles wat positief is, reizen en vreugde… read more.
on mrt 16, 2021
  • Hierdoor zullen gebruikers van MicroWorkers genieten van lage opnamekosten.
  • Volgens de CEO van MicroWorkers biedt deze stap gebruikers meer financiële vrijheid.
  • Ontology heeft de gebruikers ook ONT ID aangeboden.

De populaire freelancemarktplaats MicroWorkers (MW) heeft ONTO Wallet geïntegreerd als de nieuwste prestatie van haar samenwerking met Ontology, die vorig jaar februari van start ging. Ontology onthulde dit nieuws via een blogpost op 9 maart en merkte op dat deze integratie deel uitmaakt van het bredere doel van het duo om freelancers een extra betalingsoptie te bieden bovenop PayPal en Payoneer. Met deze toevoeging kunnen de gebruikers van het platform binnenkort geld in cryptocurrencies verzenden of ontvangen.

Volgens de blogpost bood Ontology ook blockchain-ondersteuning om de toenemende behoefte aan kunstmatige intelligentie (AI) van het platform te ondersteunen. Bovendien leverde Ontology ONT ID on-chain, waardoor de gebruikers van het platform hun accountgeschiedenis en reputatie veilig konden opslaan en delen. Door dit te doen, heeft Ontology hen state-of-the-art encryptie en ongekende controle over hun accounts geboden.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Naar verluidt is de eerste pilotfase van deze integratie al achter de rug en heeft dit de weg geëffend voor MicroWorkers om zijn gebruikers binnenkort toegang te bieden tot de bovengenoemde diensten.

Freelancers meer financiële vrijheid geven

Gebruikers van MicroWorkers kunnen hun ONT digitale portemonnee gebruiken om Binance USD (BUSD) op te nemen, die vervolgens gemakkelijk kan worden omgezet in een overvloed aan fiats en cryptocurrencies. Afgezien van extra gemak, zullen de gebruikers van het platform ook genieten van lage opnameprijzen, aangezien de portemonnee slechts 2% in rekening brengt.

Bovendien proberen de twee bedrijven gebruikers te stimuleren om de nieuwe service te gebruiken door het schrappen van kosten voor het openen van kaarten en hen cryptobeloningen aan te bieden. Ten slotte kunnen de gebruikers gemakkelijk een inkomenscertificaat genereren op ONTO terwijl ze op zoek zijn naar gerelateerde banen.

Volgens Nhatvi Nguyen, de CEO van MicroWorkers, zou de ONTO Wallet integratie de gebruikers van MicroWorkers een nieuw niveau van financiële vrijheid bieden. Door deze prestatie zouden de gebruikers ook genieten van meer voordelen die het bedrijf wil introduceren. Hij merkte verder op dat de blockchain-identiteitsfunctie een belangrijke toevoeging is en dat het bedrijf werkt aan het omarmen van snelgroeiende technologieën om de algehele ervaring voor zijn gebruikers over de hele wereld te verbeteren.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld