Miami-Dade County sluit een 19-jarige overeenkomst met FTX

By: Jinia Shawdagor
Jinia Shawdagor
Jinia is een cryptocurrency- en blockchain-enthousiasteling gevestigd in Zweden. Ze houdt van alles wat positief is, reizen en vreugde en geluk… read more.
on mrt 24, 2021
  • Door de overeenkomst zal de provincie in 19 jaar 65,66 miljoen pond verdienen.
  • FTX streeft ernaar £3,65 miljoen extra bij te dragen voor de inwoners.
  • Dit partnerschap ondersteunt ook technologie en FinTech-onderwijs in de provincie.

Miami-Dade County is een 19-jarige samenwerking aangegaan met FTX Exchange. De provincie maakte dit nieuws bekend via een persbericht op 23 maart en merkte op dat deze overeenkomst het huis van het Amerikaanse professionele basketbalteam Miami HEAT, FTX Arena zou noemen. Naar verluidt is deze overeenkomst in afwachting van de goedkeuring van de Miami-Dade Board of County.

Volgens het persbericht zal de Board of County op 26 maart een speciale vergadering houden om het lot van deze deal te beslissen. Afgezien van NBA-wedstrijden, faciliteert de locatie in Biscayne Bay het hosten van concerten, uitvoeringen en culturele evenementen. Als zodanig trekt het jaarlijks ongeveer 2 miljoen gebruikers.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

De burgemeester van Miami-Dade County, Daniella Levine Cava, zei dat ze zich tot het uiterste heeft ingespannen om ervoor te zorgen dat de provincie de best mogelijke deal kreeg en tegelijkertijd de openbare financiën veilig stelde. Door deze samenwerking schat Cava dat de Miami-Dade County in de aankomende 19 jaar £ 65,66 miljoen zal verdienen. Afgezien hiervan gelooft Cava dat deze joint venture een positieve impact zou hebben op de gemeenschap.

Een veelzijdige stropdas

Sam Bankman-Fried, CEO van FTX, is opgetogen over deze samenwerking en zei dat de hele FTX-familie enthousiast is om de handen ineen te slaan met Miami-Dade County en Miami Heat. Hij voegde eraan toe dat deze mogelijkheid meer betekent dan de naam van de beurs op een iconisch gebouw plaatsen. Volgens hem is het een kans om waarde te bieden aan de groeiende en diverse gemeenschap in Miami en de omliggende steden. Bovendien laat het partnerschap de beurs toetreden tot een kampioenschapsgemeenschap, een kampioenschapsorganisatie en een kampioenschapscultuur.

Volgens de publicatie zal FTX door deze samenwerking samenwerken met Miami-Dade County aan onder meer technologie en FinTech-educatie, om het financiële welzijn van de inwoners van de provincie te ondersteunen. Bovendien beloofde FTX in de komende 19 jaar een bijdrage te leveren ter waarde van £ 3,5 miljoen aan de gemeenschap. Door dit te doen, hoopt de beurs de inwoners van de provincie te helpen.

Naar verluidt hield The Superlative Group, Miami-Dade’s naamgevingsrechtenconsulent, toezicht op de onderhandelingen namens de provincie. Aan de andere kant vertegenwoordigde Glushon Sports Management FTX.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld