Caruso zal huurders huur laten betalen in Bitcoin (BTC)

Geschreven door: Jinia Shawdagor
april 8, 2021
  • Naar verluidt heeft Caruso 1% van zijn schatkist in BTC geïnvesteerd.
  • Het bedrijf streeft er ook naar om via deze samenwerking NFT's en de blockchain toe te voegen.
  • Volgens de CEO zullen blockchain technologie en crypto mensen verenigen.

Caruso, een toonaangevend particulier onroerendgoedbedrijf in de VS, heeft zich aangesloten bij de crypto-trein door een samenwerking met Gemini, een gerenommeerde cryptobeurs en bewaarder, aan te gaan. Een persbericht onthulde dit nieuws op 7 april, waarin werd opgemerkt dat Caruso door deze samenwerking een aanzienlijke investering in Bitcoin (BTC) heeft gedaan. Naar verluidt maakt deze stap deel uit van de treasury-beheerplannen van het bedrijf, en daardoor is Caruso de eerste in de VS gevestigde vastgoedfirma geworden die in BTC investeert.

Volgens het persbericht is Caruso ook van plan om zijn vertrouwen in de mooie toekomst van de crypto-sector te tonen door huurders in zijn residentiële en commerciële eigendommen huur te laten betalen in BTC. Deze integratie zou het begin zijn van een langdurige samenwerking tussen de twee firma’s. Met de hulp van Gemini is Caruso ook van plan om niet-vervangbare tokens (NFT’s) en de blockchain in zijn systeem te integreren. Door dit te doen, hoopt het bedrijf miljoenen bezoekers te betrekken die zijn eigendommen herbergen.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Hoewel beide Caruso en Gemini weigerde bekend te maken hoeveel het bedrijf in BTC hadden geïnvesteerd, zagen we in een gedetailleerd rapport dat 1% van de treasury van Caruso Properties in BTC is geïnvesteerd.

Innovatieve technologieën om de gastervaring te verbeteren

In een reactie op deze optimistische ontwikkeling zei Rick Caruso, de oprichter en CEO van Caruso, dat het bedrijf door dit partnerschap talloze mogelijkheden wil creëren voor interactie met bezoekers van zijn eigendommen. Bovendien is het bedoeld om de algehele gastervaring te verbeteren door blockchain aangedreven beloningen aan te bieden. Rick concludeerde dat hoewel Caruso gelooft dat samenwerking met Gemini eindeloze opties biedt, het bedrijf ook gelooft dat de blockchain en cryptocurrencies mensen zullen verenigen.

Dit nieuws komt terwijl crypto mainstream blijft worden na zijn geweldige prestaties in de afgelopen maanden. Een voorbeeld is Tesla, dat in februari van dit jaar voor £ 1,09 miljard aan BTC kocht. Aangezien Tesla Caruso’s huurder is in het Americana at Brand-complex in Glendale, is de CEO, Elon Musk, mogelijk de eerste die de huur in BTC betaalt aan het vastgoedbedrijf.