De waarde van de TRC20-USDT zal de ERC20-USDT overtreffen

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali speelt een sleutelrol in het cryptocurrency-nieuwsteam. In zijn vrije tijd reist hij graag en speelt hij graag cricket,… read more.
on apr 14, 2021
  • Justin Sun heeft onlangs aangekondigd dat TRC20-USDT op het punt staat de ERC20-USDT te overtreffen in waarde.
  • Op TRON gebaseerde Tether begon snel te groeien, door lage transactiekosten.
  • Ethereum blijft nog steeds worstelen met extreem hoge kosten.

TRON (TRX) is altijd erg competitief geweest als het gaat om Ethereum (ETH), en het project is er al een tijdje in geslaagd om enkele van de belangrijkste mijlpalen van Ethereum te overtreffen. Volgens de CEO, Justin Sun, zou TRON vrij snel op nog een andere manier beter kunnen presteren dan Ethereum: de marktkapitalisatie van zijn TRC20-versie van Tether (USDT).

Volgens Sun, die op zijn beurt gegevens van CoinMetrics citeerde, staat de TRON-versie van Tether op het punt groter te worden dan de Ethereum-versie van de munt.

Is TRON op dit moment een betere optie dan Ethereum?

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Dit is niet zo verwonderlijk, vooral gezien de enorme gasvergoedingen van Ethereum het afgelopen jaar. Op een gegeven moment moesten gebruikers maar liefst $ 50 betalen om hun transacties te laten verwerken. Het team van Ethereum is al lang bezig met het vinden van een oplossing, hoewel het nog iets moet implementeren dat de gaskosten ernstig zou verlagen.

Het probleem komt natuurlijk voort uit het schaalbaarheidsprobleem van Ethereum – een probleem dat TRON niet heeft. Als een rivaliserend ontwikkelingsplatform dat veel hogere snelheid en lagere kosten biedt, is het geen verrassing dat TRON iedereen begon aan te trekken die genoeg had van Ethereums enorme vergoedingen en trage netwerk.

Sun wees hier zelf op en nodigde gebruikers uit om te genieten van onmiddellijke TRC20-USDT transacties, gratis administratiekosten, verschillende gebruiksscenario’s, zoals handelen en meer.

TRON ontwikkelt zijn ecosysteem al jaren, sinds de lancering van zijn mainnet medio 2018. Ondertussen zijn de hoge kosten van Ethereum al geruime tijd het belangrijkste verlies van gebruikers voor het netwerk.

Natuurlijk kunnen gebruikers nog steeds snel teruggaan naar het project zodra de Ethereum 2.0 upgrade is voltooid, hoewel het nog even kan duren voordat dat gebeurt.

Uiteindelijk zei Justin Sun dat de gemeenschap zich moet voorbereiden om getuige te zijn van de geschiedenis, en in veel opzichten heeft hij gelijk. Dit is echter niet het einde voor Ethereum – verre van dat, en de zaken zullen waarschijnlijk nog steeds in het voordeel van Ethereum veranderen zodra de update volledig wordt gelanceerd.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld