De op meme gebaseerde DOGE presteert beter dan Bitcoin

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali speelt een sleutelrol in het cryptocurrency-nieuwsteam. In zijn vrije tijd reist hij graag en speelt hij graag cricket,… read more.
on mei 7, 2021
  • Dogecoin heeft een veel indrukwekkender rendement behaald dan Bitcoin.
  • DOGE is de afgelopen week met meer dan 100% gestegen.
  • De toegenomen opkomst van DOGE betekent dat het bedrijven als Ford en Twitter heeft ingehaald in waarde.

Op meme gebaseerde cryptocurrency Dogecoin (DOGE) heeft een indrukwekkend tweede kwartaal nadat het token de afgelopen maand met meer dan 700% is gestegen.

Het token loopt nu echter voor op Bitcoin als het gaat om historisch rendement op investering. Dit betekent dat degenen die vanaf het begin in Dogecoin zouden hebben geïnvesteerd, meer zouden hebben verdiend dan degenen die hetzelfde bedrag in Bitcoin (BTC) hadden geïnvesteerd toen het werd vrijgegeven.

Dogecoin heeft beter gepresteerd dan Bitcoin in ROI

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Volgens analytische gegevens van CoinGecko, heeft Bitcoin een ROI van 83.811% gehad omdat de all-time low (ATL) prijs van $ 67,81 bedroeg in juli 2013. Aan de andere kant, heeft Dogecoin een verbazingwekkende ROI van 569.873% gezien sinds de ATL van $ 0,0000869 in mei 2015.

En bij het vergelijken van de jaarlijkse ROI-gegevens tussen de twee tokens, zullen degenen die in Dogecoin hebben geïnvesteerd, het ook beter doen. Als vorig jaar in beide tokens was geïnvesteerd, zou DOGE 22,412% hebben geretourneerd, terwijl Bitcoin 521% zou hebben geretourneerd.

Analisten zijn verbaasd over het ongelooflijke rendement dat DOGE zijn investeerders biedt. Wat meer verrassend is, is het feit dat de meme munt die alleen als grap werd geïnitieerd, het veel beter doet dan Bitcoin en veel cryptocurrencies met sterke projecten die hen ondersteunen.

Opwaartse prijsbeweging beïnvloed door Elon Musk

DOGE is de afgelopen week met meer dan 100% in waarde gestegen. Dit komt wanneer een van zijn sterke influencers, Elon Musk, zich voorbereidt om Saturday Night Live te hosten. DOGE handelde dinsdag tegen $ 0,70, vóór consolidatie tegen $ 0,56.

De invloed van Elon Musk op de stijging van de token kan niet over het hoofd worden gezien, aangezien de opwaartse beweging samenviel met zijn toegenomen activiteiten en tweets rond de cryptocurrency.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld