Wat is een Student Coin en moet u erin investeren?

By: Milko Trajcevski
Milko Trajcevski
Milko maakt gebruik van zijn passie voor cryptocurrencies en leert beleggers elke dag iets nieuws. In zijn vrije tijd… read more.
on mei 12, 2021
  • Student Coin is een platform waarmee je NFT's en DeFi Tokens kunt ontwerpen en beheren.
  • Het idee erachter is om studenten in staat te stellen hun eigen individuele tokens uit te geven.
  • Het project heeft meer dan $28 miljoen opgehaald.

Student Coin is het eerste cryptoplatform waarmee gebruikers persoonlijke, startende NFT- en DeFi-tokens kunnen ontwerpen, maken en beheren.

Op 11 mei werd Student Coin (STC) genoteerd op KuCoin, met een totaal aanbod van 10 miljard STC en een marktkapitalisatie van $ 132,6 miljoen. Het interessante eraan is dat het meer dan 500 universiteiten in meer dan 30 landen ondersteunt.

Student Coin analyseren

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Tokenization is buitengewoon winstgevend voor bedrijven, startups, universiteiten en particulieren, omdat het hen een optie biedt voor onbeperkte crowdfunding.

Dit is mogelijk door het ecosysteem dat is gebouwd door Student Coin met de STC Terminal en STC Exchange als de kernplatforms. Met de STC terminal kunt u een persoonlijk token, opstarttoken of gedecentraliseerd leentoken maken. Zodra het is gemaakt, kunt u het verhandelen, crowdfunding uitvoeren en de hulpprogramma’s eenvoudig beheren via de STC Exchange.

Deze tokenisatie wordt mogelijk gemaakt door de STC Token, waar iedereen de mogelijkheid heeft om STC in te zetten en dividenden te verdienen van STC Exchange en STC Terminal vergoedingen.

Moet u nu Student Coin kopen?

Kijkend naar de huidige prijs van Student Coin, wordt deze verhandeld op $ 0,03642. Daarentegen handelde STC slechts twee maanden geleden op $ 0,01693. Dit betekent een stijging van ongeveer 115% in slechts twee maanden tijd. De lage prijs van Student Coin in combinatie met het gebruik in de praktijk zorgt ervoor dat de STC prijs in de loop van de tijd zal stijgen.

Met de opkomst van NFT’s zijn er veel, veel mensen die geïnteresseerd zijn in het maken van munten, en we kunnen het potentieel van dit project zien en het feit dat naarmate de populariteit van blockchain technologie toeneemt, ook de use-case en de waarde ervan in de loop van de tijd zullen toenemen. . In feite is de prijs van Student Coin in de afgelopen 24 uur meer dan 21% gestegen.

Als je merkt dat STC daalt tot onder $ 0,03, dan is het een mogelijke verkoop, omdat de prijs van Student Coin niet op een ondersteuningsniveau bleef. Het momentum voor Student Coin is echter in het voordeel van de bulls, dus we kunnen redelijkerwijs verwachten dat STC het $ 0,040 niveau test.

Laatste gedachten

Student Coin (STC) is absoluut een concept dat het potentieel heeft om aan te slaan, vooral als het het proces van het maken van tokens nagelt en het net zo eenvoudig maakt als het openen van een profiel op sociale media.

We zien veel jonge mensen iets echt unieks creëren, en naarmate het op meer universiteiten wordt overgenomen, kan het in waarde stijgen. Zou Student Coin op een dag $ 1 kunnen bereiken? Men kan dromen en er zijn zeker vreemdere uitkomsten die zich afspelen in het cryptocurrency universum.

Het rationele argument voor STC om $ 1 te bereiken, is echter zo vroeg in zijn bestaan moeilijk te rechtvaardigen. We raden de huidige investeerders van Student Coin aan om een deel van hun winst van de tafel te nemen op het niveau van $ 0,04 en vervolgens op de herinnering te rijden totdat er tekenen zijn dat de bull rally ten einde loopt.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld