Coinbase zal DOGE vermelden: moet u DOGE kopen of wachten?

Door:
op May 14, 2021
Listen
  • Dogecoin wordt vermeld op Coinbase Global.
  • Dogecoin is een meme munt met een astronomische waardestijging.
  • De vraag waar iedereen aan denkt is: moet u nu DOGE kopen of wachten?

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

Coinbase Global Inc (NASDAQ: COIN) is een van de grootste en bekendste Amerikaanse cryptocurrency beurzen. In combinatie met de resultaten van het eerste kwartaal van Coinbase in mei, bevestigde het bedrijf dat het Dogecoin (DOGE / USD) aan zijn lijst met verhandelbare activa zal toevoegen.

Dogecoin werd in 2013 gelanceerd als een grap om cryptocurrencies te bespotten, maar na verloop van tijd profiteerde het van een trouwe aanhang. De prijs van één DOGE bleef tot dit jaar onder een cent en men zou aannemen dat de aankondiging van Coinbase een duidelijke katalysator is voor de prijs van Dogecoin.

2021 is het jaar van de meme munten

Dogecoin de prijs verhandeld zo hoog als $ 0,75 (£ 0,53) op 5 mei, hoewel het kort daarna tot minder dan $ 0,51 daalde. Het is belangrijk op te merken dat Dogecoin is gestegen tot meer dan $ 72,51 miljard in termen van marktkapitalisatie, waardoor het een van de meest waardevolle cryptocurrencies is die er zijn.

Maar sinds het de $ 0,75 heeft bereikt, heeft Dogecoin een neerwaartse spiraal gekend. Dit was een effect van de show van Elon Musk op “Saturday Night Live”, waar een personage dat hij speelde zei dat Dogecoin een “hustle” is.

Ongeacht het optreden, Dogecoin is gemaakt als een mememunt en is een grap die door niemand serieus moet worden genomen. Maar tegelijkertijd doet dit er misschien niet eens toe.

Omdat de prijs van Dogecoin zo sterk wordt beïnvloed door Musk en de cultuur van gebruikers en supporters eromheen, waren kopers bereid om de recente dip te kopen.

Dus, is Dogecoin een stabiele investering? Integendeel, het zou in feite zelfs veel volatieler kunnen zijn dan elke andere valuta op de markt vanwege zijn grote omvang en grapstatus. In feite is het onvermijdelijk dat beleggers op een dag wakker worden en Dogecoin in waarde zien stijgen, alleen om het net zo snel te laten vallen.

Moet u nu Dogecoin kopen?

Op de huidige niveaus zouden investeerders DOGE / USD alleen moeten kopen als ze erin zitten voor de “fun” factor. De fundamenten achter de medaille zijn niet zo sterk als die van andere valuta’s, en de zeepbel zou binnenkort kunnen barsten. Daarna kan iedereen het beste raden wat er daarna zou gebeuren. Misschien zal DOGE de meeste, zo niet alle verliezen terugwinnen omdat een nieuwe miljardair er iets grappigs over zei.

Het evalueren van Dogecoin op basis van een vooruitzichten op korte termijn is een beetje eenvoudiger. Je zou verwachten dat de toevoeging van DOGE op COIN zal resulteren in een koopwaanzin, aangezien Coindesk gebruikers voor het eerst toegang hebben om Dogecoin te kopen.

Kortetermijn handelaren die Dogecoin nu willen kopen vóór een duidelijke katalysator, kunnen overwegen om een deel van hun positie te verkopen als het momentum boven de $ 0,70 uitkomt. Als de bull-charge doorgaat, is het volgende niveau om naar uit te kijken het $ 1 niveau, waarop investeerders zeker hun geld van de tafel moeten halen en door moeten gaan naar het volgende handelsidee.

In het geval dat de prijs van Dogecoin zakt na zijn Coinbase debuut, zouden investeerders moeten overwegen om te vertrekken voor $ 0,50. Als de prijs daalt tot $ 0,40, wat samenvalt met het niveau van donderdag, zouden we het tempo van de verkoop kunnen zien versnellen doordat de munt het niveau van $ 0,30 of zelfs $ 0,20 opnieuw test.

Ad

Begin makkelijk met crypto door de crypto signalen en grafieken te volgen van de professionele trader Lisa N Edwards. Schrijf je vandaag in voor makkelijk te volgen trades voor vele altcoins bij GSIC.