3 cryptocurrencies om te kopen na de dip van woensdag

By: Milko Trajcevski
Milko Trajcevski
Milko maakt gebruik van zijn passie voor cryptocurrencies en leert beleggers elke dag iets nieuws. In zijn vrije tijd… read more.
on mei 20, 2021
  • De recente uitverkoop in cryptocurrencies heeft mogelijk voor enige paniek gezorgd.
  • Deskundigen hebben de dip echter gekocht.
  • Hier ziet u hoe u als een professional kunt handelen terwijl cryptocurrencies voor goedkope prijzen handelen.

Als u overweegt om u dit jaar in het cryptocurrency universum te wagen, is dit misschien de perfecte kans om verschillende munten tegen aantrekkelijkere prijzen te kopen. Als u vandaag cryptocurrencies wilt kopen, zijn er drie sterke blockchain projecten die uw aandacht waard zijn.

Polygon (MATIC)

Dit is een project dat Ethereum wil opschalen, en dat is een groot probleem. De grote vraag naar ruimte op de blockchain heeft geleid tot extreem hoge transacties, en deze kosten zullen enorm dalen op de Polygon Layer 2 keten terwijl alle beveiliging en decentralisatie behouden blijven.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Dit is een astronomische sprong die ongetwijfeld veel aandacht zal trekken.

Moet ik vandaag Polygon MATIC/USD kopen?

Op 18 mei werd MATIC gewaardeerd op $ 2,45 en is op 20 mei gedaald tot $ 2,08. Dat is een daling van 17,8%, en het kan vanaf hier alleen maar stijgen. Idealiter zou u MATIC moeten kopen vanwege het feit dat het een van de meest unieke op Ethereum gebaseerde projecten is die na verloop van tijd veranderingen zullen aanbrengen en zelfs nog waardevoller zullen worden.

We raden echter aan om MATIC onder de $ 2,10 te kopen met een strakke stop-loss op ongeveer $ 2,00, aangezien de volatiliteit op de korte termijn nog niet is afgenomen. Als het niveau van $ 2,00 niet standhoudt, wilt u misschien verkopen en uitkijken naar een beter herintredingspunt.

Uniswap (UNI)

Uniswap is een van de grootste gedecentraliseerde cryptocurrency beurzen die is gebouwd op het Ethereum netwerk en het stelt gebruikers zelfs in staat om op Ethereum gebaseerde cryptocurrencies peer-to-peer uit te wisselen. Als zodanig is het erin geslaagd een revolutie teweeg te brengen in de liquiditeitsmarkt met zijn geconcentreerde liquiditeitsvoorziening.

Moet ik vandaag Uniswap UNI/USD kopen?

Op 3 mei had UNI een waarde van $ 43,48 en verloor meer dan 35% om rond de $ 27,77 te handelen. Beleggers moeten overwegen om op het huidige niveau te kopen, gezien de langetermijn vooruitzichten van Uniswap. Maar vergelijkbaar met MATIC zijn voorzichtige risicobeheerstrategieën vereist en als u ziet dat het onder $ 25 daalt, is dit een teken om verliezen te verminderen en te wachten op een beter herintredingspunt in de toekomst.

Cardano (ADA)

Cardano is een concurrent van Ethereum en een slimme contractgebaseerde blockchain die is gemaakt door een van de medeoprichters van Ethereum, Charles Hoskinson. Dit DeFi-ecosysteem zal de keten zeker vooruit helpen wanneer ze het hele jaar door hun proof of stake slimme contracten introduceren.

Moet ik vandaag Cardano ADA / USD kopen?

Op 16 mei werd ADA verhandeld op $ 2,30 en het is nu gedaald naar $ 1,85. Dit is een daling van 19,6% en vormt een uitstekende instapmogelijkheid voor nieuwkomers die willen investeren. Het begint langzaam omhoog te klimmen, en als het u lukt om het onder de $ 2,00 te kopen, kan het een slimme investering zijn; u moet het echter vermijden als u het onder $ 1,50 ziet dalen, omdat het nog meer neerwaarts potentieel kan zien, misschien zal het zelfs het $ 1 niveau opnieuw testen, zoals eind april twee keer het geval was.

Vooruit gaan

Over het algemeen zijn MATIC, ADA en UNI allemaal slimme investeringen, en ze profiteren allemaal van het koopmomentum op donderdag.

Als u een echte voorstander bent van de Ethereum blockchain, of gewoon wat concurrentie wilt zien zoals in het geval van Cardano, bent u niet de enige, en veel investeerders kunnen het met u eens zijn en in deze valuta’s investeren, dus koop ze tijdens de dip.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld