Ethereum zal een langdurige bull run hebben, volgens Jim Bianco

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali speelt een sleutelrol in het cryptocurrency-nieuwsteam. In zijn vrije tijd reist hij graag en speelt hij graag cricket,… read more.
on mei 27, 2021
  • Bianco zei dat DeFi het financiële systeem op een nieuwe manier opbouwt.
  • Hij zei dat crypto-activa zoals Ethereum ups en downs zullen doormaken voordat ze hun potentieel bereiken.
  • Ondanks de schommelingen, denkt Bianco dat dit het nieuwe systeem wordt.

Jim Bianco, president en macrostrateeg bij Bianco Research, heeft zijn mening over de huidige cryptomarkt en wat de toekomst inhoudt voor activa zoals Ethereum (ETH / USD) onthuld.

De ervaren marktvoorspeller werd op CNBC geïnterviewd over zijn mening over de belangrijke drijfveren in de crypto-ruimte.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Hij zei dat een van de belangrijke factoren in de ruimte de hele beweging voor gedecentraliseerde financiën (DeFi) is, die het financiële systeem geleidelijk op een nieuwe manier opnieuw opbouwt.

Crypto heeft veel belofte

Bianco is de afgelopen 30 jaar een van de belangrijkste onafhankelijke stemmen op het gebied van macro-beleggen geweest. Hij is een Wall Street veteraan en is zeer actief op Twitter, schrijft een column voor Bloomberg Opinion en verschijnt regelmatig op televisie.

Hij voerde aan dat de cryptocurrency markt niet de enige markt is die te lijden heeft onder de bears, maar het lijkt erop dat deze veel wijdverspreider is in de crypto-ruimte. Hij wees er echter op dat de huidige cryptosituatie een katalysator voor groei zou kunnen worden ten voordele van degenen die hun token vasthouden tot deze periode voorbij is.

De DeFi ruimte leidt een revolutie in de financiële sector

Tijdens het interview verklaarde Bianco ook dat de DeFi-sector veel beloftes heeft, wat het belangrijk maakt voor de groei van de industrie. Hij wees erop dat de DeFi-ruimte een revolutie veroorzaakt in de financiële sector en dat cryptocurrencies zoals Ethereum in de toekomst de grootste winnaars kunnen worden. Maar ze moeten ups en downs doormaken, net als vorige week voordat ze dat niveau bereiken. Bianco zei dat het maanden of jaren kan duren, maar crypto-activa zullen er zeker komen.

Hij verklaarde echter dat degenen in de traditionele financiële sector zich zorgen moesten maken over de DeFi-beweging, omdat zij de zwaarste klappen zouden kunnen krijgen. Hij noemde een voorbeeld met de traditionele uitgeverij en het internettijdperk.

Bianco zegt dat het financiële systeem opnieuw wordt gemaakt

Bianco verklaarde dat hoewel de traditionele uitgeverswereld nog steeds bestaat, het internet deze overbodig en minder actief heeft gemaakt.

Hij ziet de crypto-ruimte niet snel crashen, ondanks de enorme marktdip. Bianco merkte op dat mensen zich niet concentreren op het grotere plaatje waarin het financiële systeem opnieuw wordt gemaakt. Hij voegde eraan toe dat crypto-activa deze niveaus moeten doorlopen voordat ze worden wat van ze wordt verwacht.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money