Ad

Solana is het nieuwe huis voor dApps: moet u nu SOL kopen?

Door:
op Jun 7, 2021
Listen
  • Solana is een open-sourceproject dat oplossingen voor DeFi biedt.
  • Het heeft een fonds van $20 miljoen gelanceerd om het ecosysteem in Korea vooruit te helpen.
  • Het project heeft onlangs tussen $300 miljoen en $450 miljoen opgehaald.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

Solana SOL/USD begon in 2017 en werd in maart 2020 gelanceerd door de Solana Foundation. Het Solana protocol is ontworpen om het maken van gedecentraliseerde applicaties (dApps) te vergemakkelijken. Het belangrijkste doel hiervan is om de schaalbaarheid te verbeteren door de introductie van een proof-of-history (PoH) in combinatie met een proof-of-stake (PoS) consensusalgoritme.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

Solana is het afgelopen jaar erg populair geworden onder beleggers, aangezien de waarde van een munt is gestegen van minder dan $ 1 naar het niveau van $ 40 vandaag. De toename in interesse is te wijten aan het feit dat er veel applicaties worden ontwikkeld op de blockchain vanwege de hoge doorvoer. In feite zijn er momenteel 157 projecten gelanceerd op Solana.

Maar dit roept de vraag op: is het te laat om Solana nu te kopen? Laten we eens kijken naar mogelijke katalysatoren om de waarde van SOL nog hoger te krijgen.

Moet u SOL kopen?

Copy link to section

Op 12 mei zouden drie fondsen, Gate.io, Coin DCX en BRZ, $ 60 miljoen investeren in projecten die zijn gebouwd op de Solana-blockchain in opkomende markten.

Op 3 juni lanceerde de Solana Foundation een fonds van $ 20 miljoen om de uitbreiding van het ecosysteem in Zuid-Korea te bevorderen met het blockchain fonds dat bekend staat als ROK Capital.

De volgende dag werd gemeld dat de blockchain tussen $ 300 miljoen en $ 450 miljoen had opgehaald, wat vrijdag werd aangetoond door een rapport van Decrypt. Daarin staat dat Solana van plan was de ronde in maart af te sluiten, maar deze naar aanleiding van de grote belangstelling uitbreidde.

Deze investeringen zullen leiden tot een upgrade van het totale project, dat het potentieel heeft om alle projecten die momenteel op de Solana blockchain draaien, met zich mee te brengen. Meer gebruikers en ontwikkelaars die aan boord springen, zullen leiden tot veel meer interesse, liquiditeit en algemene acceptatie, wat essentieel zal zijn voor toekomstige groei.

Bankieren op een ecosysteem

Copy link to section

Met letterlijk honderden dApps die op de Solana blockchain worden ontwikkeld als reactie op de hoge doorvoer, is het potentieel voor aanhoudende groei duidelijk. In de toekomst zouden zelfs op Ethereum gebaseerde dApps waarde kunnen zien in het overschakelen naar deze blockchain of het ontwikkelen van afzonderlijke dApps die ook op SOL draaien.

Als we rekening houden met het feit dat de Solana Foundation $ 20 miljoen heeft uitgegeven om het ecosysteem van Zuid-Korea te financieren, en dat ze tussen $ 300 miljoen en $ 450 miljoen aan financiering hebben opgehaald, kunnen we ons een idee vormen over wat voor soort innovatie ze mogelijk zouden kunnen brengen aan de tafel voor de toekomst, met name tegen eind 2021.

Als dat het geval is, zou SOL tegen de huidige prijs van ongeveer $ 40 een waardevolle investering kunnen zijn. Een blik op de grafiek laat een sterke steun zien rond de $ 25, dus nerveuze beleggers zouden misschien de helft van hun positie voor $ 40 kunnen kopen en als het daalt tot $ 25, kunnen ze de tweede helft kopen om hun gemiddelde instappunt te verlagen.

Solana handelde in mei boven het $50 niveau voordat de hele cryptocurrency omgeving sterk werd verkocht. Maar vooruitkijkend zouden we kunnen zien dat SOL zijn hoogtepunten herovert zodra het ecosysteem in Zuid-Korea is verbeterd en zodra de fondsen die in het project zijn geïnvesteerd, daadwerkelijk in toekomstige innovaties worden gepompt.

Tegen 2022 zouden we de waarde zelfs kunnen zien stijgen tot $ 100. Dit komt door het feit dat veel projecten de Solana blockchain kunnen gebruiken vanwege de verschillende innovaties en verbeteringen ten opzichte van andere blockchains. Het zou ook wijdverbreide acceptatie kunnen krijgen en de mainstream bereiken, wat de waarde nog meer zal vergroten.

Solana Crypto