Top 3 meme crypto’s om in juli te kopen: de volgende Dogecoin?

Door:
op Jun 25, 2021
Bijgewerkt: May 27, 2022
Listen
  • Ontdek de 3 beste cryptocurrencies om vandaag te kopen.
  • Meer informatie over SHIB, BabyDoge en PAWG.
  • Moet u een meme-cryptocurrency kopen?

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

Meme-munten zijn dit jaar op de voorgrond gekomen, aangezien tal van altcoins met twijfelachtige fundamentals in waarde zijn gestegen dankzij het marktsentiment. Hoewel de markt voor cryptocurrency als geheel het de afgelopen weken moeilijk heeft gehad, zijn er nog genoeg parels om op te pikken in de aanloop naar de exponentiële groei.

Dit artikel geeft een overzicht van de top 3 meme-munten die u nu online kunt kopen en legt uit waarom ze zo’n intrigerende waardepropositie bieden. Als u op zoek bent naar een investeringsmogelijkheid met een hoog risico / hoge opbrengst, kunnen deze 3 meme-cryptocurrencies een goede keuze zijn.

Waar u cryptovaluta online kunt kopen

Als u klaar bent om onmiddellijk munten te kopen, is de beste plaats om cryptocurrency te kopen een online crypto broker. Dit zijn gereguleerde platforms met lage kosten waarmee u een uitgebreide en risicoarme aandelenportefeuille kunt vormen.

Dit zijn de twee beste platforms om nu cryptocurrency te kopen en te verhandelen:

eToro

Registreer je onmiddelijk met eToro

Public

Registreer je onmiddelijk met Public

Als u meme-crypto wilt kopen, maar u heeft niet de nodige kennis om dit te doen, bekijk dan onze stapsgewijze handleidingen voor het kopen van cryptocurrency in 2021 om u te helpen de basis te begrijpen en een investering te doen.

Top 3 cryptocurrencies om nu te kopen

De 3 beste meme-munten om in juli te kopen, staan hieronder vermeld:

1) Shiba Inu munt ($SHIB)

Deze cryptocurrency lijkt erg op Dogecoin, hoewel het zichzelf op de markt brengt als de ‘Dogecoin killer’. Shiba Inu, ook bekend als Shiba Token, is een op de gemeenschap gericht cryptocurrency project dat in augustus 2020 werd gelanceerd door de anonieme maker Ryoshi.

SHIB draait op de Ethereum blockchain en is sinds de recente notering op Coinbase Pro steeds sterker geworden, met een stijgend handelsvolume en een stijgende prijs.

De cryptocurrency is al met enkele duizenden procenten gestegen en vertoont geen tekenen van vertraging, en met de introductie van ShibaSwap – de officiële beurs van het project – zullen staking mogelijkheden ook aan investeerders worden gepresenteerd.

Hoewel de fundamentele waarde van het project twijfelachtig is, blijft de prijs van de Shiba Inu munt stijgen dankzij een enthousiaste gemeenschap van investeerders en een steeds grotere acceptatie.

2) Baby Doge Coin ($BabyDoge)

Baby Doge Coin draait op de Binance Smart Chain en is ontwikkeld door fans van DOGE. Het is een trending, steeds populairder wordende cryptocurrency en het nageslacht van zijn vader, Dogecoin.

Met een geïntegreerd slim stakingssysteem is de BabyDoge munt een hyper-deflatoire altcoin, met een belasting van 5% op alle transacties in het ecosysteem die rechtstreeks naar de portemonnee van tokenhouders gaan.

De prijs van de BabyDoge munt heeft de afgelopen weken uitzonderlijk goed gepresteerd, steeg in waarde en genereerde enorme aandeelhouderswaarde, en deze trend lijkt zich voort te zetten. In termen van de basis heeft Baby Doge Coin goedkopere gaskosten, hogere transactiesnelheden en een grotere schaalbaarheid ten opzichte van Dogecoin dankzij de bloktijd van 5 seconden (in tegenstelling tot 60 seconden bij DOGE). Dit is echter vooral een sentimentgedreven verhaal.

3) PAWGcoin ($PAWG)

We zijn erg optimistisch over het investeringspotentieel van PAWGcoin. Het wil een directe blockchain rivaal zijn voor het OnlyFans platform, een service met 30 miljoen geregistreerde gebruikers en 450.000 content makers waarmee individuen inkomsten kunnen genereren met hun werk voor ‘fans’.

De daadwerkelijke open-source codebasis achter OnlyFans bestaat al en is eenvoudig te repliceren voor elk competent ontwikkelteam. PAWGcoin is dus een project met een laag technisch risico, en het blockchain aspect voegt anonimiteit toe, wat vooral handig is voor een platform van dit type.

Met verschillende grote beroemdheden met elk miljoenen volgers aan boord, is de marketingroutekaart voor PAWGcoin bemoedigend. De PAWGcoin prijs is aanzienlijk gestegen sinds deze voor het eerst op de openbare markt werd gelanceerd, en deze trend lijkt zich voort te zetten als het ontwikkelingsteam erin slaagt dit met succes voor elkaar te krijgen.

Voor een ‘meme-munt’ heeft PAWG veel fundamenteel potentieel, waardoor het een iets minder riskant project is dan sommige van zijn meer holle collega’s.

Moet ik een meme-munt kopen?

‘Meme’-munten, ook wel sh*tcoins genoemd door leden van de community, hebben veel te bieden, mits u hun beperkingen herkent. Als u erkent dat de meeste weinig fundamentele waarde hebben en een ongelooflijk hoog risico inhouden, kunt u pragmatischer zijn over de mogelijke uitkomsten.

Kortom, veel van deze meme-munten zijn in wezen loten met superieure kansen. Koopt u liever een lot met een oneindig kleine kans om veel geld te winnen, of onderzoekt u een verscheidenheid aan risicovolle meme-cryptocurrencies en spreid u uw inzet over meerdere?

Als klein en speculatief onderdeel van uw portfolio is, kan beleggen in memecoins zinvol zijn.

Bekijk onze nieuwssectie voor het laatste nieuws over meme-munten en andere cryptocurrencies.

Ad

Begin makkelijk met crypto door de crypto signalen en grafieken te volgen van de professionele trader Lisa N Edwards. Schrijf je vandaag in voor makkelijk te volgen trades voor vele altcoins bij GSIC.