Moet ik Avalanche nu kopen voor een prijs van $11?

Door:
op Jul 1, 2021
Listen
  • AVAX, de eigen valuta van Avalanche, cirkelt rond de prijs van $11.
  • Het is onlangs gelanceerd op Ankr's StakeFi als Avalanche Bond (aVAXb).
  • De toegenomen activiteit en vraag heeft het potentieel om de prijs in juli terug te brengen tot $15.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

Avalanche AVAX/USD is een blockchain-ecosysteem dat speciaal is ontworpen om te functioneren als een veilig en wereldwijd gedecentraliseerd netwerk. Recente ontwikkelingen in juni pleiten ervoor om Avalanche in juli te kopen.

Ontwikkelingen en toekomstige beoordeling voor Avalanche

Op 17 juni bracht Avalanche haar nieuwe roadmap voor 2021 uit.

De belangrijkste upgrades die ze in gedachten hebben, zijn de gebruikerservaring, de platformfuncties en prestaties, evenals de liquiditeit en groei van het ecosysteem. Hier was AVAX $ 14.

Op 23 juni zagen we dat DeFi Yield Protocol (DYP) een ander mijlpaal bereikte, waar het project zijn uitbreiding naar Avalanche aankondigde. Deze uitbreiding naar lawine wordt in juli voltooid en wordt in eerste instantie gelanceerd met drie producten, waaronder DYP Farming, DYP Tools en DYP NFT’s.

Door deze integratie en uitbreiding zien we een toename in het gebruik van AVAX tokens en kunnen we realistisch gezien de vraag groter zien worden. Omdat de prijs wordt gemeten aan de hand van de vraag naar het token, kunnen we verwachten dat deze nog hoger zal gaan. Hier had AVAX een waarde van $ 11.

Op 29 juni lanceerde Ankr’s StakeFi Avalanche (AVAX) staking en obligaties. StakeFi is Ankr’s Internet Bond lanceerplatform, waar de Avalanche Bond (aVAXb) zal worden gelanceerd, verpakt onder een ERC-20 token. Hierdoor kan elke gebruiker die AVAX tokens op het Avalanche netwerk heeft, staken en in ruil daarvoor de AVAX Internet Bond (aAVAXb) ontvangen. Hier zagen we de prijs van AVAX op $ 12.

Dit kan gebeuren op de Binance Smart Chain of op het Ethereum Network. Hierdoor kunnen we een toename zien in de vraag naar en het gebruik van het AVAX token, waardoor de prijs hoger kan worden.

Moet u Avalanche (AVAX) kopen?

Op 1 juli was de prijs van AVAX $ 11.

Dit is een project dat tot doel heeft iedereen in staat te stellen elke vorm van activa te lanceren of te verhandelen en er op een gedecentraliseerde manier controle over te hebben door het gebruik van slimme contracten.

Met andere woorden, de projecten die erop zijn gebouwd, bepalen de waarde ervan, en er zijn er nogal wat die het beginnen te implementeren of uitbreiden, zoals het geval is met het DeFi Yield Protocol (DYP).

Gedurende heel juni zagen we de prijs van AVAX stijgen tot $ 20 op 3 juni en zo laag als $ 9,59 op 22 juni.

Dit geeft ons op zijn beurt een perspectief op het recente groeipotentieel van het token en wat we realistisch kunnen verwachten in de toekomst.

Ervan uitgaande dat de ontwikkelaars hun routekaart naleven en de lancering van Avalanche Bond (aVAXb) door Ankr StakeFi nieuwe gebruikers en verhoogde interesse oplevert, kunnen we realistisch verwachten dat de prijs eind juli tot $ 15 zal stijgen.

Dit betekent dat AVAX met $ 11 een waardevolle investering is als het erin slaagt deze waarde vast te houden en het handelsvolume vergroot.

Ad

Begin makkelijk met crypto door de crypto signalen en grafieken te volgen van de professionele trader Lisa N Edwards. Schrijf je vandaag in voor makkelijk te volgen trades voor vele altcoins bij GSIC.