CryptoUK en Currency.com bundelen hun krachten

By: Daniela Kirova
on jul 22, 2021
  • De twee zullen hogere gedragsnormen in de cryptosector promoten.
  • Uitvoerende leden van CryptoUK zijn onder meer eToro, Crypto.com, CryptoCompare en Ripple.
  • Het klantenbestand van Currency.com is in 2020 met 374% gestegen.

Dynamisch groeiend Europees cryptoplatform Currency.com is een samenwerking aangegaan met de Britse handelsvereniging CryptoUK om de samenwerking met wetgevers en regelgevers te verbeteren, verneemt Invezz uit een persbericht. De samenwerking is vandaag aangekondigd. Beide organisaties willen helpen bij het creëren van doelgerichte regelgeving, het bevorderen van hogere gedragsnormen in de cryptosector en ervoor zorgen dat het VK zijn potentieel bereikt om een internationale leider op de cryptomarkt te worden.

Currency.com om toezichthouders te informeren en best practices te delen

Currency.com sluit zich aan bij CryptoUK als lid van het Uitvoerend Comité. Het platform zal aanbevelingen doen om in te spelen op ontwikkelingen in de branche. Het zal ook wetgevers en regelgevers informeren om te helpen bij het opstellen van nieuwe en betrouwbare sectorrichtlijnen. Andere leden van het Uitvoerend Comité van CryptoUK zijn onder meer BCB Group, eToro, Crypto.com, CryptoCompare en Ripple (XRP/USD).

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Vitaliy Kedyk, hoofd strategie bij Currency.com, zei:

“De acceptatie door consumenten en instellingen van cryptocurrencies en tokenised assets is de afgelopen maanden gestaag gegroeid, wat suggereert dat de sector op het punt staat mainstream te worden. Naarmate de vraag naar cryptocurrency toeneemt, moeten regelgeving en best practices de veranderingen in de branche blijven volgen. Om een grotere dialoog, samenwerking en kennisuitwisseling tussen de snelgroeiende cryptosector en regelgevers te bevorderen, zijn we toegetreden tot CryptoUK als uitvoerend lid. Currency.com zet zich in om de integriteit van de Britse cryptosector en de veiligheid van zijn investeerders te waarborgen en we hebben er alle vertrouwen in dat we dit met CryptoUK kunnen bereiken.”

CryptoUK voorzitter Ian Taylor voegde toe:

“Currency.com zal aanzienlijke lokale en wereldwijde expertise inbrengen in ons Uitvoerend Comité en zijn initiatieven. We kijken ernaar uit om met hen samen te werken om ervoor te zorgen dat het VK zijn wereldwijde leiderschapspotentieel waarmaakt en om innovatie, het scheppen van banen en investeringsmogelijkheden te bevorderen.”

Currency.com onderscheidt zich door intuïtieve, geavanceerde technologie

Het dynamisch groeiende platform verbindt traditionele financiën en crypto naadloos met elkaar. Aangedreven door eenvoudige, maar intuïtieve technologie, stelt het cryptoplatform investeerders in staat om populaire cryptocurrencies te kopen, in te wisselen en te investeren met zowel fiat als crypto. Waar toegestaan, maakt Currency.com het ook mogelijk om tokenized grondstoffen, indices en aandelen te verhandelen, waardoor beleggers hun portefeuilles kunnen diversifiëren. Het biedt transparante prijzen en solide risicobeheersing. Vorig jaar steeg het klantenbestand van Currency.com met 374%.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld