Dogecoin (DOGE) wordt nu geaccepteerd op Coinbase Commerce

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali speelt een sleutelrol in het cryptocurrency-nieuwsteam. In zijn vrije tijd reist hij graag en speelt hij graag cricket,… read more.
on jul 22, 2021
  • De prijs van Dogecoin stijgt langzaam na de steun van Elon Musk en het huidige marktsentiment.
  • Met de integraties hebben gebruikers nu meer manieren om Dogecoin uit te geven.
  • Dezelfde integratie zal worden gemaakt in Coinbase Pro en Prime.

Coinbase Commerce, de e-commercetak van het grootste in de VS gevestigde cryptobedrijf, heeft Dogecoin betalingen aan zijn platform toegevoegd.

Met deze nieuwe ontwikkeling is het op meme gebaseerde token de 7e cryptocurrency geworden die op het platform wordt geaccepteerd. Coinbase Commerce kondigde de toevoeging eerder vandaag aan via zijn officiële Twitter-pagina.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Andere crypto-activa die eerder aan het platform zijn toegevoegd, zijn Bitcoin (BTC/USD), Litecoin (LTC/USD) Bitcoin Cash (BCH/USD), Ethereum (ETH/USD) en stablecoins USD Coin en Dai (DAI).

Coinbase Commerce blijft groeien

Coinbase Commerce is druk bezig geweest op de markt, met een reeks integraties en partnerschappen. De meest recente is het worden van Sotheby’s betaalpartner tijdens de veiling van het protestkunstwerk ‘Love Is in The Air’.

In maart vorig jaar kondigde het platform aan dat het $ 200 miljoen heeft overschreden als het gaat om het totale aantal verwerkte transacties. Momenteel gebruiken meer dan 8.000 retailers het platform voor betalingsdiensten. Productleider bij Coinbase Commerce John Zettler merkte op dat van de 7 vermelde cryptocurrencies, Bitcoin het meest wordt gebruikt door gebruikers voor betalingen.

Meer bestedingsmogelijkheden voor Dogecoin houders

Gebruikers van Coinbase Commerce kunnen nu hun cryptobetalingen omzetten in USDC, ponden, euro’s of Amerikaanse dollars zonder het e-commerceplatform te verlaten.

Voorstanders van Dogecoin zijn al enthousiast over de ontwikkeling, omdat dit zou kunnen leiden tot meer acceptatie van het token. Het token vertoont geleidelijk een stijging na het bereiken van dieptepunten de vorige week. Elon Musk’s geruststelling van steun voor het token, samen met het huidige marktsentiment, zou de prijs van het crypto-activum verder kunnen stimuleren.

Deze ontwikkeling zou een stimulans kunnen zijn om Doge nog verder omhoog te stuwen, aangezien deze momenteel in opkomst is. Het huidige marktsentiment, samen met Musk’s herbevestiging van steun en deze ontwikkeling, is het perfecte recept voor Doge om hoger te stijgen.

Coinbase verklaarde dat het van plan is om binnenkort dezelfde integratie voor Coinbase Pro- en Prime-accounts te maken.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld