Wing’s juli status: financiën en andere hoogtepunten

Door:
op aug 2, 2021
Bijgewerkt: aug 3, 2021
  • TVL piekte op $210 miljoen op 28 juli.
  • Wing Assets Risk Model is vrijgegeven, wat getuigt van de toewijding om de veiligheid te waarborgen.
  • Het Wing Reserve Factor Standardization Model is betrokken bij de duurzaamheid van het DeFi ecosysteem.

Wing zette zijn Risk Model Series voort, waarvan het doel is om in juli een veiliger en zekerder gedecentraliseerd leenplatform te creëren en betrouwbaardere risicomethodologieën in DeFi te brengen. De hoogtepunten werden gepubliceerd in een gedetailleerd rapport.

Financiële web-UI upgrade, nieuwe “Merk”pagina en meer

Wing heeft hun Finance web-UI geüpgraded om een naadloze gebruikerservaring te garanderen en een nieuwe “Merk”pagina gemaakt voor diegenen die meer willen weten over de achtergrond en visie van het platform. In juli bleven Wing’s Ontology (ONT/USD), Ethereum (ETH/USD) en OKExChain versies soepel draaien. TVL bereikte een piek van $ 210 miljoen op 28 juli, een maandelijkse stijging van $ 46 miljoen of 28,19% meer dan in juni.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Na een opmerkelijke upgrade naar Wing’s Ethereum versie, werd het het eerste gedecentraliseerde leenplatform in de geschiedenis dat onderpand van UST (UST/USD) activa mogelijk maakte. Leden van de Wing DAO gemeenschap waren actief in gemeenschapsactiviteiten en bestuur. Het Wing PolkaPets NFT Holder Airdrop evenement begon op 1 juli. Het trok veel deelnemers naar de Wing Flash Pool (Ethereum).

Wing Assets risicomodel

De release van het model getuigt van de toewijding van het platform om de veiligheid van gebruikersactiva te waarborgen en een nauwkeurige beoordeling uit te voeren van de risico’s van door het platform ondersteunde activa. Het risicobeheersingsteam van Wing blijft werken aan onderpandfactoren, reservefactoren en andere gestandaardiseerde modellen met als doel een betrouwbaarder gedecentraliseerd leenplatform te ontwikkelen.

De reservefactor is de vergoeding die leners aan Wing betalen. Het is een belangrijk onderdeel van hun bedrijfsmodel en een belangrijk onderdeel van het rentemodel. Het Reserve Factor Standardization Model is betrokken bij de duurzaamheid van het DeFi ecosysteem. Leden van de gemeenschap stelden voor om de reservefactor voor verschillende activa op het Wing platform aan te passen. Dit leidde tot een intens debat voorafgaand aan de stemming.

xICHI toegevoegd aan Ethereum Wing Flash Pool

Als resultaat van de samenwerking tussen ICHI en Wing is de uitgezette vorm van ICHI toegevoegd aan de Ethereum Wing Flash Pool. Deze manier verdient geld met vergoedingen die via het ICHI platform worden geïnd. Op deze manier verdienen geldschieters op Wing drie keer de beloningen in de vorm van WING beloningen, rente en ICHI beloningen.

Vooruitzichten

In de toekomst verwacht WING hun Assets Risk Control Model te blijven verbeteren en door te gaan met pWING liquidity mining activiteiten en synthetische activa toe te voegen aan de Ethereum Wing Flash Pool.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
10/10
67% van CFD accounts verliezen geld