Kin bereikte 200 miljoen transacties op Solana in 2021

By: Daniela Kirova
on sep 16, 2021
  • Kin staat 2e in het Solana ecosysteem, na het native token SOL.
  • Naarmate de snelste blockchain steeds populairder wordt, floreren projecten zoals Kin.
  • Het Kin ecosysteem bevat 60 miljoen portemonnees en heeft meer dan $70 miljoen aan beloningen verdeeld.

Solana on-chain gegevens die het transactievolume weergeven in relatie tot de vele populaire SPL tokens in het ecosysteem, zijn voor het eerst openbaar beschikbaar gekomen. Vorige week leverde Bitquery, een Solana (SOL/USD) on-chain API gegevensqueryservice, interessante informatie over de activiteit van Solana. Invezz presenteert de hoogtepunten.

Kin heeft 41,7T tokens overgedragen tussen 1 januari en 3 september

Kin leidt het peloton met 41,7 biljoen tokens die zijn overgedragen tussen 1 januari en 3 september van dit jaar, gevolgd door RAY met 52 miljard, MAPS met 16,9 miljard, SRM met 11,4 miljard en FIDA met 5,5 miljard. Deze cijfers schetsen een zeer positief beeld voor het Kin ecosysteem in termen van economische levensvatbaarheid als men het aantal on-chain transacties en tokenvolumes accepteert als kritische en onweerlegbare maatstaven voor echte activiteit. Bitquery tweette:

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

“Meer dan 75% van de overschrijvingen op Solana is voor zijn eigen munt SOL, en daarna Kin en USDC (USDC/USD) met meer dan 170 miljoen overschrijvingen.”

Het totale overdrachtsvolume van Kin tussen januari en september van dit jaar waren ongeveer 200 miljoen, bijna 8 keer zoveel als de volgende in rang. De totale dollarwaarde is niet hoog omdat Kin zich in de microtransactieruimte bevindt. Uiteindelijk tellen de volumes echter op en zal er iets significants in waarde zijn.

Kin toont duidelijke voorsprong op Solana

Hoewel Kin een duidelijke voorsprong laat zien in de voorhoede van deze blockchain, gaan ook projecten zoals SRM, RAY en USDC sterk. Naarmate de snelste blockchain steeds populairder wordt, floreren projecten zoals Kin binnen de Web3 golf. Dit alles wijst op een veelbelovende en gedecentraliseerde toekomst.

Kin is met opzet ontworpen om gemakkelijk te integreren op internet en mobiel. Ontwikkelaars worden beloond met een ingebouwd stimuleringsmodel voor meer gebruik. Het Kin ecosysteem beschikt over 60 miljoen wallets en heeft sinds de oprichting in 2017 meer dan $ 70 miljoen aan beloningen verdeeld over 60+ apps. Kin is een SPL token op de Solana blockchain. Het heeft het voor consumenten apps mogelijk gemaakt om snel transacties uit te voeren met minimale tot geen kosten.

Opmerkingen van de uitvoerend voorzitter van Kin

In een gesprek met Invezz, schreef de uitvoerend voorzitter van Kin, William Mougayar, zijn leidende positie toe aan het feit dat het “al meer dan drie jaar ‘live’ is”. Hij zei dat het groeitempo van Kin niet alleen duurzaam is, maar de komende jaren kan worden opgevoerd.

Kin registreerde onlangs een piek van 1,4 miljoen transacties per dag en dit was verspreid over zo’n 20 apps in het ecosysteem. Hij voegde toe:

We hebben het voordeel dat we de som zijn van al deze ecosysteemdelen. Stel je Kin voor met 40-50 apps, en elke app groeit op zichzelf, dan zou je een veel hoger on-chain transactievolume naar de toekomst kunnen extrapoleren.”

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld