Panther en NEAR werken samen aan privacy-first applicaties

Door:
op sep 30, 2021
  • Het doel van Panther is om standaard privacyfuncties in dApps te integreren.
  • Aurora biedt 50x meer transacties en 1000x lagere kosten dan Ethereum.
  • Panther biedt onder meer privacy-verbeterde digitale activa, een Interchain DEX, multi asset pools.

Het doel van Panther is om standaard privacyfuncties in dApps te integreren, zodat DeFi- en Web3-gebruikers kunnen genieten van een gedecentraliseerde wereld zonder bewaking, en om alle EVM compatibele blockchains te verbinden via een privacylaag, zodat gebruikers gegevens kunnen delen zoals ze willen. In lijn met dat doel kondigde Panther een samenwerking aan met NEAR, vernam Invezz uit een persbericht.

Uiteindelijk wil Panther de ontwikkeling van privacy-first DeFi- en Web3-applicaties versnellen. Ze willen het mogelijk maken dat waarde privé kan stromen door infrastructuur native in EVM compatibele peer chains te bouwen.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Oliver Gale, medeoprichter en CEO van Panther, zei:

Panther erkent dat bruikbaarheid en intelligent ontwerp belangrijke componenten zijn van mainstream blockchain adoptie. Het is onze missie om de privacy, soevereiniteit van transacties en gegevenseigendom voor alle gebruikers van DeFi en Web3 te herstellen en in die geest zijn we verheugd om samen te werken met de NEAR Foundation om afgeschermde pools en andere componenten van Panther’s privacybeschermende infrastructuur op te zetten op de NEAR blockchain, een nieuwe stap in de richting van een interoperabele, private en compliance-compatibele blockchain toekomst.

NEAR biedt Panther een beurs aan om privacy infrastructuur zoals Aurora te verkennen

NEAR bood Panther een subsidie aan voor het verkennen en ontwikkelen van open source privacy infrastructuur zoals API’s en Rust-bibliotheken die nodig zijn om Panther op NEAR native te implementeren. Deze infrastructuur omvat Aurora, de EVM van NEAR.

Aurora wordt een slimme keuze voor ontwikkelaars die op zoek zijn naar lagere gastarieven en hogere transactietarieven nadat het grote aantal Ethereum (ETH/USD) transacties de gastarieven naar recordniveaus heeft geduwd. Aurora biedt 2 seconden finaliteit, 50x hogere transactietarieven en 1000x lagere gaskosten dan Ethereum. Het beschikt ook over een innovatieve koolstofneutrale waardepropositie en toekomstbestendige sharding architectuur.

Panther beschikt over interchain DEX, zAssets en pools met meerdere activa

Tot de waardevolle elementen van Panther behoren zAssets, privacy verbeterde digitale activa, een Interchain DEX, multi asset afgeschermde pools die miners belonen die bijdragen aan privacy, en selectieve openbaarmakingen, die het voor gebruikers mogelijk maken om alleen te onthullen wat ze willen en fintechs en instellingen de mogelijkheid om de DeFi ruimte te bezetten zonder de privacy van de gebruiker op te geven.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
10/10
67% van CFD accounts verliezen geld