Jason Guthrie van WisdomTree zegt dat BTC de kenmerken heeft van een inflatiehedge

Door:
op nov 23, 2021
Listen to this article
  • Volgens Guthrie heeft BTC inflatiebestendige eigenschappen.
  • Guthrie beweert dat de waarde van BTC gebaseerd moet zijn op de waarde die het netwerk biedt.
  • De WisdomTree functionaris gelooft dat de prijs van BTC op de lange termijn zal blijven stijgen.

Jason Guthrie, het hoofd van Digital Assets bij WisdomTree, is van mening dat Bitcoin (BTC/USD) inflatiebestendige eigenschappen heeft. Hij deelde zijn gevoelens terwijl hij de groeitrajecten op lange en korte termijn besprak tijdens een interview op 22 november. Hij voegde eraan toe dat BTC de kenmerken heeft van een waardeopslag, vandaar de vergelijking met goud.

Volgens Guthrie behoort BTC tot een opkomende activaklasse en is de classificatie ervan nog steeds onduidelijk. Hij is echter van mening dat het groeitraject van het vlaggenschip cryptocurrency behoorlijk opmerkelijk is. Hij wees erop dat het groeitraject van BTC van 11 jaar geleden niet meer bestond naar het huidige niveau.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Guthrie legt uit wat hij denkt dat BTC waard is en zei dat de prijs ervan vergelijkbaar is met die van andere activa. Als zodanig is het waard wat iemand ervoor wil betalen. Volgens hem bepalen factoren als vraag en schaarste de prijs van BTC.

Vanuit een holistisch oogpunt is hij van mening dat de prijs van BTC gebaseerd moet zijn op de waarde die zijn netwerk zijn gebruikers biedt. Nu meer investeerders zich warmen voor BTC, gelooft Guthrie dat de waarde van BTC zal blijven groeien. Hij gaf echter toe dat het op dit moment moeilijk is om het koersdoel van BTC te specificeren.

Beleggers zouden moeten overwegen om BTC aan hun portfolios toe te voegen

Guthrie merkte op dat het voor langetermijnbeleggers logisch is om enige blootstelling aan BTC en de crypto ruimte als geheel te krijgen. Hij beweert dat de opkomende sector op de lange termijn zal blijven groeien naarmate de hoeveelheid waarde die in crypto netwerken is opgesloten, toeneemt.

Hoewel hij gelooft dat het langetermijn traject van de BTC markt in één richting gaat, adviseerde hij beleggers om een bedrag te investeren waar ze zich prettig bij voelen.

Hij voegde eraan toe dat hij probeert niet te lezen in de kortetermijn prijsbeweging van BTC, aangezien de markt relatief volatiel is. Als zodanig beweert hij dat het moeilijk te zeggen is of het betreden van de BTC markt op het huidige niveau ideaal is, vooral voor kortetermijn beleggers.

Dit nieuws komt terwijl BTC blijft bloeden. Op het moment van schrijven verandert de leidende cryptovaluta op basis van marktkapitalisatie van eigenaar voor $ 56.134,10 na een verlies van 2,24% op de dag en 7,55% in de afgelopen zeven dagen. De huidige prijs van BTC vertegenwoordigt een daling van 18,65% ten opzichte van de 10 november ATH van $ 68.789,63.

Volgens analisten is de malaise van BTC te wijten aan de sterker wordende index van de Amerikaanse dollar en aan de ondertekening van de Amerikaanse infrastructuurwet door president Joe Biden. Het is ook vermeldenswaard dat beleggers mogelijk vóór de feestdagen uitbetalen.

Investeer binnen enkele minuten in crypto, aandelen, ETF’s & meer bij onze best beoordeelde broker, eToro

10/10
67% van CFD accounts verliezen geld