Defiance ETF’s zegt dat het een goed moment is om crypto te kopen

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali speelt een sleutelrol in het cryptocurrency-nieuwsteam. In zijn vrije tijd reist hij graag en speelt hij graag cricket,… read more.
on nov 27, 2021
  • De hele financiële markt maakt deze week dips.
  • BTC is gedaald tot een dieptepunt van $54K, en Sylvia Jablonski zegt dat dit een goed koopmoment is.
  • Ze verklaarde verder dat Bitcoin een bijzonder goede koop was voor $54.000.

De markt voor cryptocurrency heeft deze week opmerkelijke prijsdalingen meegemaakt. De dips hebben zich echter niet alleen voorgedaan in de crypto sector, maar ook in alle activaklassen, aangezien aandelen ook bergafwaarts gaan.

De laatste recessie op de financiële markten wordt toegeschreven aan een nieuwe COVID-19 variant die heeft geleid tot reisverboden in Europa, Australië en de Verenigde Staten.

Het is een goed moment om crypto te kopen

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

De dips in de markt hebben een situatie gecreëerd waarin activa moeite hebben om significante winsten te maken. Sylvia Jablonski van Defiance ETF’s had onlangs een interview bij CNBC, waar ze verklaarde dat ze een “grote koper van crypto was, met name voor $ 54.000.

Jablonski verklaarde verder dat er geen duidelijke richting was waar de markt de komende dagen heen zal gaan, aangezien de voortschrijdende gemiddelden een beweging naar $ 58.000 of $ 48.000 laten zien.

Bovendien merkte ze op dat de inflatie begon af te koelen door de dips op de hele financiële markt. Ze merkte echter op dat verschillende investeerders terug zouden springen en de prijzen zouden opdrijven, gezien de huidige lage prijzen.

Ze merkte verder op dat de markt voor cryptocurrency niet weg zou gaan, gezien het toenemende concept van de metaverse. Cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ether waren nodig om transacties in deze wereld uit te voeren, waardoor een situatie ontstond waarin cryptocurrencies goede koopjes waren.

Cryptomarkt ziet grote dips

De hele financiële markt heeft te maken gehad met grote prijsdalingen, op enkele aandelen van farmaceutische bedrijven na, te midden van het nieuws over de nieuwe COVID-19 variant. Cryptocurrencies hebben ook geleden onder deze dips. Onlangs heeft de cryptomarkt op dezelfde manier gereageerd als de aandelenmarkt, gezien de toegenomen institutionele investeringen.

Onlangs daalde Bitcoin (BTC/USD) tot een dieptepunt van rond de $ 53.800, en hoewel het licht hersteld is en geconsolideerd op $ 54.000, is er nog steeds sprake van een terugval. Onlangs toonden on-chain gegevens aan dat walvissen grote hoeveelheden BTC naar beurzen verplaatsten, toegeschreven aan de huidige recessie.

Het grootste deel van de markt maakt nog steeds opmerkelijke dips, behalve metaverse munten zoals Decentraland en The Sandbox die nog steeds in de groene zone worden verhandeld. Deze munten hebben de markt geleid met de meeste winsten in de afgelopen weken.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money