Authtrail kondigt KILT integratie aan om transparantie te verbeteren

Door:
op Mar 22, 2022
Listen
  • Authtrail is een compleet SaaS platform dat bedrijfsgegevens levert.
  • Integratie zorgt voor de herkomst van gegevens in de gehele waardeketen van de onderneming.
  • KILT helpt bij het creëren van een raamwerk voor online identiteiten.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

Authtrail en BTE (BTE BOTLabs Trusted Entity GmbH), een app-ontwikkelaar van KILT Protocol, zullen KILT DID’s integreren in het Authtrail platform om de transparantie en betrouwbaarheid van de gegevensstroom te verbeteren, zo leerde Invezz uit een persbericht.

Authtrail is een compleet SaaS platform dat bedrijfsgegevens levert met op blockchain gebaseerde integriteit. Het wordt aangedreven door Moonbeam, dat deel uitmaakt van het Polkadot (DOT/USD) ecosysteem zoals KILT.

Integratie omvat DID’s en verifieerbare inloggegevens

Digitale identiteiten bestaande uit gedecentraliseerde identificatiegegevens (DID’s) en verifieerbare inloggegevens die KILT gebruiken, zullen worden geïntegreerd in de gegevensbronnen waarmee Authtrail werkt. Dit zorgt voor de herkomst van gegevens in de gehele waardeketen van de onderneming.

Voortbouwen op KILT brengt vertrouwen in de digitale wereld

Doorgaans beheren en genereren gecentraliseerde organisaties persoonlijke gegevens zoals paspoorten, rijbewijzen, certificaten en meer. KILT, een gedecentraliseerd blockchain protocol dat herroepbare, verifieerbare en anonieme DID’s en referenties voor Web3 uitgeeft, helpt bij het creëren van een raamwerk voor zelf-soevereine online identiteiten, waardoor vertrouwen wordt gebracht in de digitale wereld.

KILT kan worden gebruikt om referenties en ID’s te maken voor mensen, services, machines, IoT-gebruiksscenario’s en meer. Authtrail CEO Matjaž Sobočan zei:

We zijn verheugd om met BTE samen te werken om DID’s te integreren met behulp van het KILT protocol. Door DIDsign in te zetten, kunnen we meer waarde creëren voor zakelijke klanten die hun identiteitssystemen willen innoveren zonder de veiligheid van persoonlijke of organisatorische gegevens in hun omgeving in gevaar te brengen.

Ingo Rübe, oprichter van KILT Protocol en CEO van BTE, voegde toe:

Zowel Authtrail als KILT Protocol brengen Web3 oplossingen voor bedrijven en eindgebruikers die de acceptatie van blockchain in de echte wereld zullen stimuleren. Door samen te werken met Authtrail, een expert op het gebied van bedrijfsgegevensbeheer, krijgt u meer vertrouwen tegen lagere kosten, dieper in organisaties.

Extra niveau van gegevenstraceerbaarheid

Het naast elkaar plaatsen van real-life ID referenties op de digitale wereld door het KILT protocol biedt Authtrail een extra niveau van gegevenstraceerbaarheid. De organisaties, systemen en werknemers van Authtrail’s zakelijke klanten kunnen profiteren van DID’s.

De Authtrail app zou deze maken via DIDsign, een app AHO gebouwd op KILT. Dit maakt het gemakkelijker om ondernemingen aan boord te krijgen, omdat de eindgebruiker geen kennis van blockchain of DID’s nodig heeft.

Met DIDsign kan men een hash voor de gegevens koppelen aan een DID om een handtekening te vormen. De KILT blockchain zou alleen de DID on-chain opslaan, niet de handtekening.

Ad

Begin makkelijk met crypto door de crypto signalen en grafieken te volgen van de professionele trader Lisa N Edwards. Schrijf je vandaag in voor makkelijk te volgen trades voor vele altcoins bij GSIC.