Ledger kondigt ondersteuning aan voor Nervos token CKB

Door:
op Mar 24, 2022
Listen
  • Hardware wallets garanderen volledige isolatie van de privésleutels.
  • Nervos gebruikers hebben toegang tot het volledige dienstenpakket.
  • Ledger kan worden gebruikt als onderdeel van de integratie om transacties veilig te ondertekenen.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

Toonaangevende hardware wallet provider Ledger heeft ondersteuning toegevoegd voor CKB, het native token van Nervos Network, zo vernam Invezz uit een persbericht. Vanaf vandaag kunnen Ledger gebruikers CKB vasthouden, verzenden en ontvangen met behulp van de Nano S- en Nano X wallets.

Voordelen van hardware wallets

Koude (hardware) wallets zoals Ledger garanderen volledige isolatie tussen de privésleutels van de gebruiker en een mogelijk kwetsbaar apparaat. Nervos gebruikers kunnen nu profiteren van de hoge beveiliging van Ledger en CKB daar opslaan.

Bovendien hebben ze toegang tot de volledige reeks services die beschikbaar zijn in de Ledger Live app, die ze kunnen gebruiken met Nano S of Nano X.

CKB biedt veiligheid en onveranderlijkheid

Nervos’ token CKB (Common Knowledge Base) is de Layer 1, openbare, proof of work, permissionless blockchain protocol van het Nervos Network. Gebruikers kunnen elk crypto activum opslaan met de onveranderlijkheid, veiligheid en toestemmingsloze aard van Bitcoin, terwijl L2- en slimme contractschaling mogelijk zijn.

Ledger kan worden gebruikt als onderdeel van de integratie om transacties veilig te ondertekenen, aangezien gebruikers profiteren van de vele nieuwe dApps op de Nervos blockchain, die EVM compatibel is.

Kevin Wang, mede-oprichter van Nervos, merkte op:

Het veilig kunnen opslaan van uw privésleutels in een koude opslagportemonnee is een belangrijke functie voor transacties binnen ons ecosysteem van dApps. Onze gemeenschap heeft reikhalzend uitgekeken naar de voltooiing van deze integratie, die iedereen een nieuwe methode zal bieden om niet alleen transacties uit te voeren, maar ook hun CKB veilig op te slaan.

Een belangrijke stap voor Nervos

De voltooiing van de Ledger integratie is een cruciale stap voor het Nervos platform omdat het zijn snel groeiende gebruikersgemeenschap integraties van de hoogste kwaliteit wil bieden. Communityleden kunnen uitkijken naar nog veel meer toekomstige integraties naarmate het aantal dApps binnen het Nervos ecosysteem blijft groeien.

Ad

Investeer snel & eenvoudig in de beste cryptovaluta met ’s werelds grootste en veiligste broker, OKX.

8.5/10