Flame animation

De hipste nieuwe
meme coin

Flame animation
Coin spinning animation

100x potentieel

Shiba Memu Roll-out Logo KOOP NU

Binance schrapt LUNA Perpetual Contracts

Door:
op May 12, 2022
Listen
  • Binance Futures verlaagt de hefboomwerking van contracten met USDT-marge
  • De maximale leverage van de Perpetual Contracts is beperkt tot 8x
  • Verdere wijzigingen kunnen worden verwacht

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

Binance Futures voerde automatische afwikkelingen uit op de eeuwigdurende contracten met muntmarge van Terra ( LUNA/USD ) en de-list deze vandaag, dit meldt de exchange op haar website. Om automatische vereffening te voorkomen, werden gebruikers geadviseerd om openstaande posities te sluiten vóór de schrapping.

Exchange werkte leverage en marge niveaus bij

Copy link to section

Binance Futures heeft de leverage van de contracten met een USDT-marge bijgewerkt. Nu is de maximale leverage van de Perpetual Contracts beperkt tot 8x, van 21-25x. De wijziging werd van kracht rond 8 uur UTC.

Elke laag heeft aanpassingen ondergaan aan zijn maximale leverage en initiële marge. Posities die vóór de update zijn gecreëerd, werden niet beïnvloed.

Binance wijst erop dat ze zich het recht voorbehouden om zonder voorafgaande kennisgeving verdere wijzigingen aan te brengen in de margeniveaus en maximale leverage niveaus voor USDT-Margined LUNA Perpetual Contracts.

  • Save
  • Save
  • Save