Emirates Airline VAE is van plan binnenkort Bitcoin als betaling te accepteren

Door:
op May 13, 2022
Listen
  • Emirates Airline is de nationale luchtvaartmaatschappij van de VAE.
  • Emirates Airlines is van plan om geavanceerde digitale oplossingen te omarmen.
  • Emirates Airlines gaat ook NFT's toevoegen op haar website.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

De race om van Dubai de cryptohoofdstad van de wereld te maken, heeft een interessante wending genomen nadat de Emirates Airline van de Verenigde Arabische Emiraten heeft aangekondigd dat het van plan is binnenkort Bitcoin (BTC) als betaling te accepteren.

De Chief Operating Officer (COO) van Emirates Airline, Adel Ahmed l-Redha, bevestigde het nieuws dat de luchtvaartmaatschappij digitale oplossingen omarmt, waaronder blockchain, crypto en metaverse, in een poging om sneller en flexibeler contact te maken met haar klanten. Naast de plannen om binnenkort Bitcoin als betaalmiddel toe te voegen, is Emirates Airlines ook van plan om non-fungible tokens (NFT’s) verzamelobjecten toe te voegen op haar officiële website.

Are you looking for fast-news, hot-tips and market analysis? Sign-up for the Invezz newsletter, today.

Al Redha zei:

“Het plan van de omarming van Bitcoin door de luchtvaartmaatschappij is pas een paar weken geleden ontstaan, nadat het de NFT- en metaverse-lancering onthulde, het doel van deze lancering is ervoor te zorgen dat de luchtvaartmaatschappij” is afgestemd op de visie van de VAE op de digitale economie.”

Rekruteert al mensen om te helpen bij een haalbaarheidsstudie

Copy link to section

De COO liet ook doorschemeren dat het bedrijf momenteel werknemers aan het werven is, om het bedrijf te helpen bij het monitoren van de behoeften van de klant. Hij ging verder met het uitleggen van de verschillen die bestaan tussen de metaverse en NFT’s en zei:

Featured Broker

Looking to invest?

Invest and trade CFD stocks, ETFs, digital assets & commodities in minutes with our highest-rated broker.

Ad

“NFT’s en metaverse zijn twee verschillende toepassingen en benaderingen. Met de metaverse kun je hele processen – of het nu in bedrijf is, training, verkoop op de website of complete ervaring – omzetten in een metaverse-achtige applicatie, maar nog belangrijker, je kunt het interactief maken.”

Hoewel Emirates Airlines nog niet is begonnen met het accepteren van Bitcoin als betaling, zei Al-Redha dat hoewel ze voor uitdagingen staan om middelen over het netwerk te krijgen, ze vanwege de toegankelijkheid in een betere positie staan dan andere landen.

Ad

Begin makkelijk met crypto door de crypto signalen en grafieken te volgen van de professionele trader Lisa N Edwards. Schrijf je vandaag in voor makkelijk te volgen trades voor vele altcoins bij GSIC.

0/10
Get signals
Bitcoin Cryptocurrency