Is HIVE een koopkans na de huidige dip?

Door:
op May 14, 2022
Listen
  • HIVE is ingestort na recente hoogtepunten
  • HIVE is constant in ontwikkeling
  • Transacties op Hive duren minder dan drie seconden

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

HIVE /USD is sinds 5 mei 2022 ingestort van $ 0,99 naar $ 0,35 en de huidige prijs staat op $ 0,49.

Volgens technische analyse is het risico van verdere daling nog niet voorbij, maar de huidige prijs zou een goed instappunt kunnen zijn voor langetermijnbeleggers.

Hive is constant in ontwikkeling

Hive is een toekomstgerichte gedecentraliseerde blockchain die is ontworpen om te schalen met behulp van de wijdverbreide acceptatie van de valuta met een bloeiend ecosysteem van meer dan honderd apps, communities en projecten.

Hive is gebouwd op het Delegated Proof of Stake (DPoS) protocol en het is de eerste zeer schaalbare blockchain die onafhankelijk is van de centrale autoriteit en die de problemen van massale acceptatie aanpakt.

Transacties op Hive duren minder dan drie seconden. Door snelle verwerkingstijden en kostenloze transacties te combineren, is Hive gepositioneerd om een van de toonaangevende Web3-blockchains te worden.

Duizenden mensen in talloze dApps gebruiken Hive elke dag en de populariteit van dit project blijft groeien.

Hive heeft een hoog beveiligingsniveau met open-source wallets die beschikbaar zijn voor Linux, iOS, Windows, macOS, Android & Web. Wallets zijn erg belangrijk om je crypto veilig op te slaan en te communiceren met Web3-apps. Daarom is Hive de thuisbasis van enkele van de meest gebruikte Web3-apps ter wereld, zoals Splinterlands, PeakD en HiveBlog.

Het team achter dit project bestaat uit ervaren ontwikkelaars en blockchain experts die continu werken aan nieuwe functies en upgrades. Het team van Hive zei:

Hive is een constant evoluerend en innovatief ecosysteem dat tot doel heeft de massale acceptatie van blockchain-technologie en cryptocurrencies te stimuleren. Het maakt mogelijkheden beschikbaar, voor zowel zijn gebruikers als het grote publiek.

HIVE is het utility-token van deze gedecentraliseerde blockchain met een circulerend aanbod van 360 miljoen HIVE-munten, maar het is belangrijk om te zeggen dat het totale aanbod niet beperkt is.

HIVE is momenteel meer dan 70% gedaald ten opzichte van het hoogste prijsniveau in 2022; toch is Hive een veelbelovend project en de prijs van HIVE zou weer kunnen stijgen naar het niveau dat we in januari 2022 zagen.

Technische Analyse

De markt voor cryptocurrency blijft onder druk staan, Bitcoin handelt weer onder de $ 30000, en als je besluit om deze cryptocurrency de komende dagen te verhandelen, hou er dan rekening mee dat HIVE nog meer kan verzwakken.

Gegevensbron: tradingview.com

Het sterke steunniveau staat op $ 0,30; $ 0,80 en $ 1 vertegenwoordigen de belangrijke weerstandsniveaus. Als de prijs onder $0,30 daalt, zou dit een duidelijk “verkoop” signaal zijn, en dan is de weg vrij naar $ 0,20 of zelfs lager.

Aan de andere kant, als de prijs boven de weerstand van $ 0,80 springt, kan het volgende prijsdoel rond de $ 1 liggen.

Samenvatting

Hive is een toekomstgerichte gedecentraliseerde blockchain die gemakkelijke opslag en het ophalen van onveranderlijke reeksen data en informatie mogelijk maakt. Hive evolueert voortdurend en de prijs van HIVE zou opnieuw kunnen stijgen naar het niveau dat we in januari 2022 zagen.

Ad

Begin makkelijk met crypto door de crypto signalen en grafieken te volgen van de professionele trader Lisa N Edwards. Schrijf je vandaag in voor makkelijk te volgen trades voor vele altcoins bij GSIC.