Melon (MLN) prijsanalyse voor september 2022

Door:
op Aug 30, 2022
Listen
  • Melon (MLN) is de native cryptocurrency van Enzyme Finance
  • MLN blijft onder druk staan:
  • Het huidige ondersteuningsniveau staat op $20

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

Melon (MLN) blijft onder druk staan. De prijs van deze cryptocurrency daalde sinds 12 augustus 2022 van $33,79 naar $22,54. De huidige prijs staat op $22,73.

Melon (MLN) is de native cryptocurrency van Enzyme Finance

Melon (MLN) is de native cryptocurrency van Enzyme Finance: een gedecentraliseerd platform voor activabeheer gebouwd op de Ethereum-blockchain waarmee je te allen tijde de bewaring van je activa kunt behouden.

Enzyme Finance is gebouwd door Melonport, een privébedrijf opgericht in 2016. In 2019, na het leveren van de eerste versie van het Enzyme Finance-protocol, stopte Melonport met het beheer en droeg dit over aan de Melon Council, een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO).

Enzyme Finance heeft tot doel het traditionele vermogensbeheer te decentraliseren en door Enzyme Smart Vaults te gebruiken, kunnen gebruikers investeringsstrategieën bouwen, schalen en geld verdienen die gebruikmaken van de nieuwste innovaties in gedecentraliseerde financiën.

Omdat Enzyme Finance is gebouwd op de Ethereum-blockchain, worden vergoedingen voor transacties betaald in ETH, en deze vergoedingen dekken de kosten van het gebruik van de rekenkracht van Ethereum en de software van Enzyme.

De MLN-cryptocurrency wordt gebruikt om fondsoperaties uit te voeren. Volgens het team achter dit project verlaagt het de toegangsdrempels voor activabeheer, waardoor toegang wordt geopend voor meer wereldwijde consumenten.

MLN-cryptocurrency wordt ook gebruikt om te stemmen over het softwarebeleid van het protocol. Er zijn in totaal 1.250.000 MLN-munten gemaakt en gedistribueerd tijdens de contributieperiode. Elk jaar wordt een vast bedrag van 300.600 MLN geslagen. Enzyme Finance laat weten:

Aangezien netwerkkosten worden betaald in ETH, converteert de DAO de verzamelde ETH naar MLN en verbrandt de munten, waardoor ze effectief uit de circulatie worden verwijderd. Dit zorgt voor opwaartse druk op de prijs en kan MLN op de lange termijn waardevoller maken.

Bears in controle over MLN

De afgelopen drie weken waren extreem smakeloos voor de cryptomarkt; cryptocurrencies hebben te lijden gehad van zware verkopen als gevolg van agressieve signalen van centrale banken. Ook zijn beleggers bang dat een agressief monetair beleid een nog grotere uitverkoop kan veroorzaken.

Gegevensbron: tradingview.com

Melon (MLN) is verzwakt sinds zijn recente hoogtepunten boven $33, en het kan lang duren voordat de prijzen een groter herstel zien. Het risico van verdere dalingen is nog steeds niet voorbij. Het huidige ondersteuningsniveau staat op $20, en als deze prijs niet houdt, zou het volgende koersdoel $17 kunnen zijn.

Anderzijds, als de prijs boven de weerstand van $40 uitkomt, ligt de weg naar $50 vrij.

Conclusie

De markt voor cryptovaluta verliest deze dinsdag aan waarde. Bitcoin handelt weer onder de $20.000 en beleggers maken zich zorgen dat een agressief monetair beleid van de Amerikaanse centrale bank een nog grotere uitverkoop zou kunnen veroorzaken. Melon (MLN) handelt momenteel met meer dan 75% korting op de hoogtepunten van 2022. Als je besluit deze cryptocurrency in september te kopen, moet je er rekening mee houden dat de prijs nog meer kan verzwakken.

Ad

Begin makkelijk met crypto door de crypto signalen en grafieken te volgen van de professionele trader Lisa N Edwards. Schrijf je vandaag in voor makkelijk te volgen trades voor vele altcoins bij GSIC.