Prijsvoorspelling 2025: Polygon (MATIC), Shiba Inu (SHIB) en Metacade (MCADE)

Door:
op Dec 15, 2022
Listen
  • Het uiteenzetten van potentiële grote hitters die nu actief zijn - MATIC, SHIB en MCADE
  • Shiba zet zijn door honden aangedreven zoektocht voort door op zoek te gaan naar extra utility
  • Metacade use cases duwen het boven de rest voor een hoog potentieel op de lange termijn

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

Met zoveel geweldige projecten die blijven bouwen tijdens deze bearish omstandigheden, hebben crypto-investeerders keuze te over terwijl ze voorbereidingen blijven treffen voor de komende bullmarkt.

3 tokens met een enorm potentieel voor de toekomst zijn Polygon (MATIC), Shiba Inu (SHIB) en Metacade (MCADE). In dit artikel onderzoeken we hoe waardevol deze tokens tegen 2025 kunnen worden.

Wat is Polygon (MATIC)?

Het Blockchain-trilemma oplossen

De Ethereum-blockchain is alom bekritiseerd omdat het te traag en te duur is, omdat het oude proof of work-consensusmechanisme resulteerde in kostbare transacties voor gebruikers. Om dit probleem op te lossen, zijn layer 2-oplossingen zoals Polygon ontwikkeld om Ethereum te helpen opschalen en de gebruikerservaring te verbeteren.

MATIC is een gedecentraliseerd netwerk dat directe Ethereum-transacties biedt tegen extreem lage kosten. Het netwerk stelt ontwikkelaars in staat om door Ethereum aangedreven gedecentraliseerde applicaties (dApps) te bouwen met zowel snelheid als schaal. Alle op MATIC gebaseerde applicaties zijn gebouwd op layer 1 van Ethereum en behouden hetzelfde beveiligingsniveau als Ethereum. Kortom, Polygon kan beveiliging, schaalbaarheid en decentralisatie bieden – de 3 kernprincipes van het ‘Blockchain Trilemma’.

De uitbreiding van Web3 mogelijk maken

Het MATIC-netwerk is gebouwd om de volgende golf van Ethereum-innovatie mogelijk te maken, zoals DeFi-applicaties, gaming platforms en nog veel meer. Polygon (voorheen Matic Network) biedt enorme voordelen voor het ecosysteem. De innovatieve oplossing op de tweede laag functioneert in wezen als een snelle, handige zijketen voor Ethereum, waardoor transacties vrijwel direct kunnen worden uitgevoerd tegen zeer lage kosten. Het resultaat is dat ontwikkelaars nu gebruiksvriendelijke dApps kunnen maken die een veel betere ervaring bieden dan degene die op de oorspronkelijke infrastructuur van Ethereum zijn gebouwd.

De unieke functionaliteit die door MATIC wordt geleverd, is perfect geschikt voor de GameFi-sector. Blockchain-transacties ondersteunen de gameplay voor alle GameFi-titels, met volledig functionerende in-game-economieën aan de basis van play-to-earn-mechanica. Polygon’s snelle, goedkope netwerk, gekoppeld aan geavanceerde smart contract compatibiliteit en Ethereum’s layer-1-beveiliging, geven op Polygon gebaseerde games de perfecte mix van technische kenmerken om deze blockchain-transacties op de meest optimale manier te vergemakkelijken.

Wat is Shiba Inu (SHIB)?

Blockchain toegankelijk maken

SHIB is een afkorting voor Shiba Inu. SHIB is een digitaal token dat is gemaakt als een project voor de community. De SHIB-community bestaat uit crypto-enthousiastelingen, blockchain-supporters en mensen die gewoon van honden houden. SHIB is een klassiek meme-token gebouwd op de Ethereum-blockchain. Het is een leuke en gemakkelijke manier om betrokken te raken bij de wereld van digitale valuta.

Het token zelf kan op veel verschillende beurzen worden gekocht en verkocht, en het kan worden gebruikt om goederen en diensten te kopen. Het project heeft zijn horizon verbreed en biedt meer utility waar tokenhouders van kunnen profiteren. Aangezien Shiba Inu een crypto project is dat op de community gericht is, biedt het platform unieke manieren voor leden van de community om online betrokken te raken, te socializen en plezier te hebben.

Memecoin utility leveren

Een methode waarmee Shiba Inu dit bereikt, is door NFT-galerijen te hosten met kunstwerken die zijn ingezonden door de grote en toegewijde leden van de community. Er zijn enkele verbluffende creaties en de illustraties kunnen allemaal worden verzameld als 1-op-1 (of limited edition) non-fungible tokens (NFT’s).

De SHIB-community is zeer actief op sociale media en gebruikt vaak de hashtag #SHIBINU om online in contact te komen met andere leden. Shiba Inu, gecreëerd als een manier voor de crypto community om plezier te hebben en te genieten van de tijd die ze besteden aan interactie met gelijkgestemde blockchain-supporters, heeft zich ontwikkeld tot een groep van grappige hondenliefhebbers die echte voordelen kunnen halen uit een inclusief blockchain-ecosysteem.

Wat is Metacade (MCADE)?

Play-to-earn-gamers belonen

MCADE zal worden gebruikt om de meest enthousiaste spelers van play-to-earn-games rechtstreeks te belonen. Terwijl GameFi de verwachtingen in de bredere game-industrie blijft verbrijzelen door een duurzaam beloningspotentieel voor alle deelnemers te bieden, zijn projecten zoals Metacade goed afgestemd om een ​​centrale rol te spelen.

Metacade zal de gaming community op de blockchain een unieke kans bieden om met elkaar in contact te komen. Net als Shiba Inu is Metacade intrinsiek gericht op de community. Leden kunnen in een ontzagwekkende community springen en de nieuwste tips en trucs delen voor het verdienen van crypto-tokens in online games. Metacade beloont gebruikers voor het delen van hun kennis met MCADE-tokens, biedt gloednieuwe manieren om lucratieve kansen te ontdekken en biedt tegelijkertijd financiële prikkels.

Het stimuleren van projecten in een vroeg stadium

Metacade wil op een aantal manieren de uitbreiding van op blockchain gebaseerd gamen stimuleren. Ten eerste het Metagrants-programma – een prijzenswaardig initiatief dat tot doel heeft blockchain-innovators te ondersteunen met financiering, terwijl ze de volgende golf van play-to-earn-games bouwen. De Metacade community kan stemmen op welke projecten ze het liefst willen spelen, en kan ontwikkelaars dan een springplank bieden door middel van financiering in een vroeg stadium. Door dit te doen, stimuleert Metacade rechtstreeks de uitbreiding van de GameFi-industrie door innovatie in de ruimte aan te moedigen en te ondersteunen.

Hoeveel kunnen deze projecten waard zijn in 2025?

MATIC, een belangrijke layer-2-oplossing voor ‘s werelds grootste Web3-ecosysteem, zal naar verwachting met een orde van grootte groeien naarmate er een toenemend aantal innovatieve GameFi-projecten wordt ontwikkeld. Het netwerk kan de basis zijn waarop wereldwijde acceptatie is gebouwd, en daarom verwachten investeerders tegen 2025 tot 10x winst.

Meme-coins zoals SHIB zijn van fundamenteel belang voor de groei van blockchain, omdat ze een leuk toegangspunt bieden voor nieuwe gebruikers. Met zoveel utility dat wordt toegevoegd aan het Shiba Inu-ecosysteem, is het token nog maar net begonnen in termen van de waarde die het levert. Tegen 2025 zou SHIB tot 50x meer waard kunnen zijn dan het nu is, aangezien meer gebruikers in het ecosysteem springen om te profiteren van de op de community gerichte benadering van online diensten.

MCADE is het nieuwste project van alle drie, wat betekent dat het ongetwijfeld het grootste groeipotentieel heeft. Aangezien de presale nog maar net is begonnen, en met zoveel potentieel in zijn kernwaardepropositie, zouden early adopters van Metacade tegen 2025 gemakkelijk meer dan 100x winst kunnen behalen. Tegen die tijd zal het project in volle gang zijn, met zijn meeslepende metaverse wereld als thuis aan een uitgebreide community van GameFi-liefhebbers. De MCADE-token presale wordt gelanceerd voor slechts $0,008, waardoor investeerders een enorme kans krijgen om wat winst te maken tijdens de bearmarkt.
Neem hier deel aan de MCADE-presale.

Ad

Begin makkelijk met crypto door de crypto signalen en grafieken te volgen van de professionele trader Lisa N Edwards. Schrijf je vandaag in voor makkelijk te volgen trades voor vele altcoins bij GSIC.