Kan Metacade (MCADE) Decentraland (MANA) inhalen in 2023?

Door:
op Dec 23, 2022
Listen
  • Metacade streeft ernaar een begrip te worden op het gebied van play-to-earn gaming
  • Decentraland is een meeslepende 3D-wereld die zich richt op het bezit van de gebruiker
  • Play-to-earn industrie die 10x sneller groeit dan regulier gamen kan een katalysator zijn voor Metacade

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

Metacade is een van de meest gehypte play-to-earn projecten die dit jaar van start gaan. Nu play-to-earn gaming een fantastisch 2023 tegemoet gaat, vragen sommige investeerders zich af of Metacade andere tokens die op de community gericht zijn, zoals Decentraland, zou kunnen inhalen.

Dit artikel onderzoekt wat Metacade ertoe zou kunnen brengen Decentraland in te halen en wat de prijs van zijn native token, MCADE, zou moeten zijn om dit te doen.

Wat is Metacade (MCADE)?

Metacade is een opwindend nieuw platform dat ernaar streeft de ultieme communityhub voor GameFi te zijn. Het is een plek waar gamers, mensen die investeren in crypto, ondernemers en ontwikkelaars met elkaar in contact kunnen komen en zich kunnen onderdompelen in Web3 terwijl ze de beste play-to-earn titels ontdekken. Het platform zelf zit boordevol waardevolle functies, zoals leaderboards, forums, livechat, de populairste GameFi alfa en een virtuele arcade compleet met titels die rechtstreeks zijn beïnvloed door de community van Metacade.

Het doel van Metacade is om een ​​transformerende kracht in de Web3 gaming ruimte te worden door de community bij elke stap op de eerste plaats te zetten. De game industrie is verschoven naar het halen van zoveel mogelijk waarde uit spelers, van pay-to-win tot skins die je nooit echt bezit. Metacade is een verademing in deze branche en geeft de spelers weer waarde in handen met beloningen, eigendom van de community en een exclusieve financieringstool die bekend staat als Metagrants.

Wat is Decentraland (MANA)?

Decentraland is een virtuele 3D-wereld waar gebruikers bijna alles kunnen bouwen wat hun fantasie hen toelaat. Het is een heel ecosysteem van verzamelobjecten, games en virtuele bestemmingen die door de community zijn gegenereerd zodat anderen ze kunnen gebruiken en ervan kunnen genieten. Een van de fundamentele aspecten van Decentraland is het kunnen bezitten van en bouwen op digitaal onroerend goed, dat wordt vertegenwoordigd door de LAND NFT. Deze percelen kunnen worden verhandeld op Decentraland’s Marketplace met MANA en platforms van derden, zoals OpenSea, waarbij doorgaans minstens een paar duizend dollar wordt betaald voor een klein stukje land.

Spelers communiceren in Decentraland met hun avatars, die kunnen worden aangepast met een breed scala aan door gebruikers gegenereerde verzamelobjecten, zoals kleding, maskers en zelfs unieke emotes. Net als land worden deze verzamelobjecten opgeslagen als NFT’s op de Ethereum blockchain, waardoor ze kunnen worden verhandeld met het MANA-token. Tegenwoordig organiseert Decentraland tientallen evenementen in de metaverse die een paar jaar geleden nog ondenkbaar waren, zoals parkour-feesten, een virtuele Thanksgiving, seminars en modeshows.

Waarom zou Metacade (MCADE) Decentraland (MANA) in 2023 kunnen inhalen?

Een van de meest gehypte kenmerken van Metacade is het belonings aspect van de community. Om spelers aan te moedigen hun kennis te delen door middel van beoordelingen, tips en andere inhoud, beloont Metacade iedereen die deze items plaatst met het MCADE-token. Je kunt niet alleen leren hoe je met Metacade je inkomsten kunt vergroten met play-to-earn games, maar je kunt ook geld verdienen door simpelweg je mening te geven over de nieuwste games die je hebt gespeeld!

Terwijl Decentraland spelers de wereld om hen heen laat vormgeven, laat Metacade spelers de games vormgeven die ze gaan spelen via Metagrants. Metagrants zijn een financieringsinstrument waarmee de community kan stemmen op welke games volgens hen gebouwd moeten worden. Om een ​​Metagrant te winnen, voeren ontwikkelaars hun ideeën in een pool van concurrerende projecten in. De ontwikkelaar die de meeste stemmen wint, krijgt geld uit de treasury toegewezen om zijn game van de grond te krijgen, waarbij de voltooide titel wordt toegevoegd aan de virtuele arcade van Metacade. Uiteindelijk is Metacade van plan om tientallen van deze door de community ondersteunde titels in zijn arcade te hosten, zodat de hele wereld kan inloggen en ervan kan genieten.

Metacade streeft er ook naar om de manier te transformeren waarop een traditionele community gaming hub eigendom is van en wordt geëxploiteerd door grote gaming studio’s. In plaats van dat gecentraliseerde bedrijven zoals Twitch en Discord beslissen over de richting van hun platforms, laat Metacade de spelers kiezen. Zodra de ontwikkeling van het platform is voltooid, wordt Metacade een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO). Vanaf hier zullen leden van de community naar voren treden om leidinggevende posities in te nemen, en MCADE-houders kunnen stemmen over de toekomstige richting van Metacade. In het proces wordt Metacade ‘s werelds eerste virtuele arcade die in het bezit is van de community, gebouwd door gamers, voor gamers.

Wat zou er nodig zijn voor Metacade (MCADE) om Decentraland (MANA) in te halen?

Wat zou er nodig zijn voor Metacade om Decentraland in 2023 in te halen? Nou, eind november 2022 heeft Decentraland een marktkapitalisatie van $710 miljoen. Metacade wordt gelanceerd met een circulerende voorraad van 1,4 miljard tokens tegen $0,02 per token, waardoor het een marktkapitalisatie heeft van $28 miljoen. Als Metacade 26x stijgt tot $0,52 in 2023, dan zal het Decentraland inhalen met een marktkapitalisatie van $728 miljoen.

Hoewel 26x heel veel lijkt, moet je bedenken dat Decentraland voor een vergelijkbare prijs van $0,024 werd gelanceerd voordat het een recordhoogte van $5,85 bereikte. Dat is ongeveer 242x! Als al het andere gelijk is, zou Metacade een fractie van het succes van Decentraland moeten bereiken om het mogelijk in te halen tegen de huidige prijzen.

Metacade (MCADE) zou play-to-earn gaming kunnen domineren

Bovenal lijkt de kans dat Metacade Decentraland inhaalt veel groter als we kijken naar de verwachte groei van de play-to-earn-industrie. De markt voor play-to-earn gaming zal tegen 2025 naar verwachting 10x sneller groeien dan traditioneel gamen, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 100%, waardoor het een van de snelst groeiende industrieën ter wereld wordt.

Als dat werkelijk zo is, zou Metacade snel een leider op dit gebied kunnen worden door een broodnodige community ruimte te bieden voor play-to-earn gamers. En op dit moment is er geen beter moment om te investeren met het MCADE-token dat nog in de presale is.

Sterker nog, hoe eerder je koopt, hoe beter! Dat komt omdat je in presale fase 1 125 MCADE voor $1 kunt krijgen. In fase 8 krijg je slechts 50 MCADE voor $1, wat betekent dat je je winst op lange termijn mogelijk meer dan kunt verdubbelen door simpelweg een van de eerste investeerders in Metacade te zijn. Mis het niet – het zou wel eens je beste play-to-earn investering kunnen zijn.

Neem hier deel aan de Metacade-presale.

Ad

Begin makkelijk met crypto door de crypto signalen en grafieken te volgen van de professionele trader Lisa N Edwards. Schrijf je vandaag in voor makkelijk te volgen trades voor vele altcoins bij GSIC.