Terwijl de crypto bubbel knalt, steunen investeerders coins met een toekomst, zoals Metacade

Door:
op Jan 25, 2023
Listen to this article
  • De totale marktkapitalisatie van cryptovaluta daalde in 2022 met meer dan 70%
  • Metacade (MCADE), een nieuw GameFi platform, heeft zojuist de presale gelanceerd
  • Het Metacade project trekt steeds meer geldschieters

De crypto bubbel lijkt te zijn gesprongen na een grote neergang in 2022. Terra Luna verloor 99% van zijn waarde, daarna nog eens 99% van zijn waarde en de FTX van Sam Bankman-Fried werd tegen het einde van het jaar insolvent.

Hiermee is crypto bubbel nu echt geknapt. Investeerders zijn nu op zoek naar nieuwe cryptocurrencies tegen die op het diepste punt van de markt kunnen worden ingekocht. Laag inkopen en hoog verkopen is het doel van het spel, dus Metacade (MCADE) – een gloednieuwe cryptocurrency – is een uitstekende koopmogelijkheid.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Actuele gebeurtenissen & nieuws

Het jaar 2021 was een grote crypto bubbel. Het was een unieke bullmarkt die meerdere industrieën en veel verschillende activa trof – of het nu ging om traditionele aandelen in de S&P 500, onroerend goed of cryptocurrencies – de prijzen stegen en investeerders boekten winst.

Maar aan alle goede dingen komt een einde. Helaas zag 2022 de hele S&P 500 met meer dan 20% dalen, waarbij traditionele technologieaandelen zoals Meta (voorheen Facebook) en Tesla elk met meer dan 70% crashten. De crypto bubbel barstte, waarbij Bitcoin daalde met 75% en veel altcoins 90% van hun waarde verloren.

Voor beleggers die tijdens de crypto bubbel overbelicht waren (zoals bijvoorbeeld Sam Bankman-Fried), veroorzaakten dalende prijzen verwoesting. Het kan even duren voordat activa die aan de top zijn gekocht hun vorige prijsniveau hebben teruggevorderd, waardoor veel beleggers in de nabije toekomst onder water zouden kunnen komen te staan.

Nieuwe cryptocurrencies zoals Metacade zouden echter een rots in de branding kunnen zijn tijdens de bearmarkt. Elke blootstelling aan gloednieuwe activa kan winst opleveren uit de compensatie. De MCADE presale vertegenwoordigt een zeldzame en lucratieve kans om een nieuwe cryptocurrency met een hoog potentieel in de vroegste stadia te kopen.

Wat is Metacade?

Metacade is een gloednieuwe cryptocurrency en de eerste door de community gestuurde play-to-earn arcade. Het wordt het grootste platform in zijn soort dat overal op de blockchain te vinden is. Het biedt gamers uitgebreide mogelijkheden om crypto te verdienen terwijl ze door eindeloze levels ploeteren in klassieke arcade games.

Het platform wordt ook een sociale hub voor de bredere Web3-community. Gebruikers hebben toegang tot de nieuwste informatie over de GameFi-sector van crypto, inclusief tips om het meeste uit de speelervaring te halen en content over alle nieuwste trends in de ruimte.

Metacade heeft een geavanceerd stimuleringssysteem dat de betrokkenheid van de community aanmoedigt. Naast het aanbieden van play-to-earn beloningen in elk spel dat in de Metacade wordt gevonden, kunnen gebruikers een crypto-inkomen verdienen via verschillende functies die uniek zijn voor het platform.

Hoe werkt het?

De play-to-earn arcade van Metacade biedt informele en competitieve gameplay. Gamers kunnen niveaus doorlopen terwijl ze proberen hun hoogste score te verbeteren, en het platform zal ook toernooien met betaalde toegang organiseren via de compete-to-earn functie.

Create-to-earn zal de community stimuleren om content voor andere gebruikers te maken. Spelers kunnen MCADE-tokens verdienen voor het plaatsen van game beoordelingen, het delen van alfa of gewoon voor interactie met andere leden van de community.

Daarnaast zal Metacade een platform bieden voor Web3-gebruikers om hun carrière in crypto een kickstart te geven. Zowel oude als nieuwe cryptocurrency projecten zullen vacatures in de Metacade adverteren, waardoor gebruikers vanaf 2024 kunnen solliciteren naar parttime klussen of fulltime functies.

Metacade wordt volledig gedreven door haar community en streeft ernaar om in de loop van de tijd een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) te worden. Het platform zal geleidelijk overgaan naar een nieuwe bestuursstructuur, waarin gebruikers sleutelrollen krijgen aan het hoofd van het platform om de voortgang naar de toekomst te stimuleren.

Metacade kan alles veranderen

Hoewel de functies van Metacade speciaal zijn ontworpen om de Web3-community te dienen, heeft het project ook tot doel het algemene niveau van innovatie in GameFi te stimuleren. Een manier waarop Metacade dit zal bereiken, is door nieuwe play-to-earn games te verbinden met een community van spelers die bugs kunnen vinden en verbeteringen kunnen voorstellen voordat de game wordt gelanceerd.

Daarnaast is het Metagrants programma bedoeld om het innovatieniveau in de Metacade zelf te vergroten. De community zal stemmen om in een vroeg stadium te investeren in nieuwe play-to-earn games, om innovatie te ondersteunen en voortdurend vooruitgang te boeken in de Metacade.

Kan MCADE $1 bereiken in 2023?

Nadat de presale onlangs was aangekondigd, verkocht Metacade met succes alle 140.000.000 tokens die beschikbaar waren voor de prijs van $0,008. De presale zorgde voor veel opwinding bij Web3-gebruikers en het project blijft zijn community in deze vroege stadia uitbreiden.

Experts suggereren dat het MCADE-token omhoog zou kunnen schieten tijdens een crypto bubbel. De nieuwe cryptocurrency krijgt zijn IDO en de Metacade zal zijn gebruikers een reeks play-to-earn games gaan aanbieden. Tegen het einde van 2023 zou MCADE 50x in waarde kunnen stijgen, waarbij het $1-teken een belangrijk koersdoel is voor beleggers uit de presale.

Is MCADE het waard om te kopen?

De MCADE presale is zeker een waardevolle aanvulling op elke beleggingsportefeuille. Nieuwe cryptocurrencies leveren vaak grote winsten op tijdens crypto bubbels, omdat de law of deminishing returns nog geen invloed heeft op prijsbewegingen.

Tegen de huidige prijs van $0,01 kunnen beleggers uit de presale de komende jaren een aanzienlijk rendement verwachten. De vorige crypto bubbel mag dan in 2022 zijn gebarsten, maar bearmarkten duren niet eeuwig. MCADE – een gloednieuwe cryptocurrency – kan een van de grootste winnaars blijken te zijn wanneer de markt zich onvermijdelijk herstelt.


Je kunt hier deelnemen aan de MCADE-presale.