Ad

Crypto updates: Chainlink VRF live op Arbitrum One

op May 20, 2023
Listen
  • Chainlink is een generator van getallen die verifieerbare willekeur biedt voor 6.300 smart contracts
  • Arbitrum is een laag-2 schaaloplossing voor Ethereum dApps
  • Chainlink en Arbitrum hebben de onboarding van Chainlink VRF op Arbitrum One aangekondigd.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

Chainlink is een web3-serviceplatform en een gedecentraliseerd Oracle-netwerk. Op zaterdag (20 mei) bundelde het protocol de krachten met Arbitrum, een Ethereum layer twee schaaloplossing, om de lancering van Chainlink VRF (Verifiable Random Function) op Arbitrum One te onthullen.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

https://twitter.com/elobwana/status/1659827661261230080?s=20

Dat geeft ontwikkelaars toegang tot een algemeen erkende random number generator (RNG). Op 22 mei organiseren Stichting Arbitrum en Chainlink een VRF-workshop.

Copy link to section

Het officiële persbericht onthulde dat Chainlink Verifiable Random Function is toegetreden tot het Arbitrum One-platform. De lancering komt ten goede aan Arbitrum en Chainlink, omdat ze toegang krijgen tot nieuwe gedecentraliseerde applicaties (dApps) en smart contracts die ontwikkelaars maken.

Chainlink VRF blijft de meest gebruikte RNG (random number generator) binnen de cryptomarkt. Hiermee kunnen makers van smart contracts schaalbare, eerlijke en veilige apps ontwikkelen, waaronder gaming en NFT. Bovendien stelt Arbitrum One ontwikkelaars in staat om dApps tegen lage kosten en hoge doorvoer te bouwen.

Johann Eid van Chainlink Labs gaf commentaar op de voordelen van Arbitrum bij het wegnemen van Ethereum-transactiecongestie zonder de beveiliging in gevaar te brengen. Hij gelooft dat de ongelooflijke snelheid van Arbitrum veel use-cases zal ontgrendelen door Chainlink VRF te verbeteren.

Zoals eerder vermeld, is de samenwerking een overwinning voor de partijen, wat ten goede komt aan de Chainlink- en Arbitrum-gemeenschappen. Chainlink Verifiable Random Functions biedt willekeur aan meer dan 6.300 slimme contracten in verschillende blockchains.

De Arbitrum-Chainlink-verbinding zal ontwikkelaars helpen bij het ontwikkelen van hoogwaardige gedecentraliseerde applicaties met smart contractfuncties. Bovendien zal de lancering van Chainlink Automation op Arbitrum One cruciale smart contractfunctionaliteiten automatiseren zonder in te leveren op decentralisatie. Chainlink blijft uitbreiden op het gebied van innovatie door deals te sluiten met bedrijven zoals Coinbase Cloud, Optimism en SWIFT.

Copy link to section

Chainlink en Arbitrum hebben respectievelijk LINK en ARB als hun native tokens. LINK verloor de afgelopen dag ongeveer 1% en wisselde van eigenaar voor $6,50 op het moment van schrijven. De altcoin had het in mei moeilijk tijdens de marktonzekerheid. LINK verloor de afgelopen zeven dagen 2%.

Bron – Invezz.com

ARB steeg de afgelopen 24 uur daarentegen met 1% en schommelt momenteel op $1,16. Het bereikte een dagelijks hoogtepunt van $1,17 en een dieptepunt van $1,15. Ondertussen domineert Arbitrum transacties op de Ethereum-blockchain omdat het zorgt voor lage gaskosten en hoge snelheid.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals.

Learn more
Arbitrum Chainlink dApps Blockchain Crypto