Ad

Shiba Memu in beeld nadat Glassman zei dat AI net zo groot zal zijn ‘als internet zelf’

Door:
op Aug 29, 2023
Listen
  • Glassman zegt dat vroege niche-AI-namen misschien niet de meest opvallende winnaars op de lange termijn zijn.
  • Shiba Memu ligt op koers om de voorverkoop te beëindigen met een stijging van 119% op 1 september.
  • Een snel overzicht van potentiële rugwind die de SHMU-mememunt ten goede zou kunnen komen.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

Kunstmatige intelligentie heeft het potentieel om net zo’n groot probleem te worden als het internet zelf, zegt Barry Glassman – de oprichter en president van Glassman Wealth Services.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

AI is een werkelijk transformerende technologie

Copy link to section

Er wordt verwacht dat AI als markt tussen nu en het einde van dit decennium met een samengesteld jaarlijks percentage van bijna 37% zal groeien. In een recent interview met CNBC zei Glassman:

Kunstmatige intelligentie heeft het potentieel om elk bedrijf te transformeren. Ik geloof dat AI net zo transformatief zal zijn als het internet zelf. Er zal net als het internet een verstoring plaatsvinden.

Interessant genoeg vindt hij het mogelijk dat de huidige nichespelers op de lange termijn niet de meest opvallende winnaars zullen zijn – net zoals Cisco, dat een paar jaar lang een grote investering in internet was totdat anderen het overnamen.

Simpel gezegd: kunstmatige intelligentie zal snel blijven groeien en zal waarschijnlijk ruimte hebben voor iedereen – of het nu gaat om een op technologie gericht bedrijf of een niet-technologisch bedrijf; een nichespeler of een opkomend project als Shiba Memu.

Shiba Memu integreert AI in marketing

Copy link to section

Shiba Memu is een onlangs geïntroduceerd platform dat de magie onderzoekt die kunstmatige intelligentie kan brengen in de marketingwereld.

Deze zelfpromoterende AI-oplossing kan zich aanpassen aan een aantal praktische toepassingen. In de whitepaper op de website noemt Shiba Memu zichzelf een ‘marketingkrachtpatser’ en roemt ze over het vermogen om evenveel werklast aan te kunnen als 100 marketingbureaus.

Maar wat dit project uniek en fascinerend maakt, is dat het wordt mogelijk gemaakt door “SHMU” – een eigen meme-coin.

Merk op dat mememunten vorig jaar een markt van $20 miljard waren, terwijl het aan het begin van de pandemie niets was. Naast kunstmatige intelligentie is dat een andere snelgroeiende markt waar Shiba Memu van wil profiteren.

Bezoek de website hier voor meer informatie over hoe u Shiba Memu aan uw portfolio kunt toevoegen.

SHMU-prijs stijgt na elke 24 uur

Copy link to section

SHMU – de native meme-coin die momenteel in de presale is, verschilt op twee belangrijke manieren van zijn soortgenoten.

Ten eerste stijgt de prijs na elke 24 uur. Het token gaat bijvoorbeeld op het moment van schrijven voor $0,023 en de volgende prijsstijging staat gepland voor ongeveer 16 uur vanaf nu. Ten tweede zal SHMU een daadwerkelijk nut hebben zodra de Shiba Memu in het laatste kwartaal van dit jaar zijn langverwachte AI-dashboard lanceert.

Verwacht wordt dat de genoemde lancering de vraag zal doen toenemen en vervolgens zal resulteren in een prijsstijging. Maar zelfs zonder het dashboard is er enorme belangstelling voor de SHMU-coin. Alleen al in ongeveer twee maanden voorverkoop heeft het meme-token al meer dan $2,3 miljoen opgehaald.

Na de presale zal Shiba Memu live gaan op de op cryptocurrencies gerichte beurzen die doorgaans meer vraag stimuleren en daarom kunnen helpen de prijs van een SHMU verder omhoog te duwen.

Zou Shiba Memu (SHMU) kunnen profiteren van renteverlagingen?

Copy link to section

Zoals eerder vermeld zal Shiba Memu hier waarschijnlijk van profiteren, aangezien de markten voor kunstmatige intelligentie en mememunten de komende jaren blijven groeien. Op de korte termijn kan het ook profiteren van verschillende rugwinden voor de crypto-ruimte als geheel.

Als de Securities & Exchange Commission van de Verenigde Staten bijvoorbeeld uiteindelijk een Spot Bitcoin ETF goedkeurt waarvan velen denken dat dit uiteindelijk zal gebeuren, zal dit de institutionele belangstelling voor cryptocurrencies vergroten en zal de SHMU als onderdeel van die markt er waarschijnlijk de vruchten van plukken..

CryptoPRNR – een influencer die over digitale activa praat, voorspelde onlangs ook dat Shiba Memu een van de vier beste cryptocurrencies zou zijn die naar verwachting beter zullen presteren in de volgende crypto-rally. De native meme-coinligt op koers om de voorverkoop te beëindigen met een winst van bijna 120% op 1 september.

Ten slotte is de totale inflatie in de VS, ook al blijft Fed-voorzitter Jerome Powell de mogelijkheid van verdere renteverhogingen levend houden (lees hier meer), gedaald tot ongeveer 3,0%, wat erop wijst dat de centrale bank nu dicht bij het einde van haar renteverhogingen is. fiets. Zodra het draait, kunnen de risicovolle activa zoals SHMU grotere weddenschappen uitlokken en vervolgens een prijsstijging zien.

Meer details over Shiba Memu en de SHMU-meme coin zijn hier beschikbaar op de projectwebsite.

Compound USA Crypto Noord-Amerika Wereld