Ad

Everlodge in de schijnwerpers, Quant en Cardano investeerders streven naar hogere rendementen

op Oct 31, 2023
Listen
  • De prijs van Everlodge steeg met 130% na de laatste brede rally.
  • Quant schommelt tussen de $90 en $150, ondanks wat optimistisch nieuws.
  • Cardano zweeft op kritieke steunniveaus, wat wijst op mogelijke dalingen.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

Everlodge (ELDG) staat de laatste tijd in de schijnwerpers en trekt spelers aan met inzetten in tokens zoals Quant (QNT) en Cardano (ADA). Deze doorgewinterde investeerders zijn geen vreemden op het gebied van innovatie, omdat ze de baanbrekende interoperabiliteitsoplossingen van eerstgenoemde en de Haskell-taal van ADA hebben gesteund.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

Dus, wat maakt Everlodge zo lucratief voor investeerders in cryptocurrency? Laten we de details bekijken.

Everlodge (ELDG): Een verifieerbaar digitaal vastgoedproject

Copy link to section

In de kern biedt Everlodge een overtuigend voorstel: het democratiseren van luxe onroerend goed. De droom om een fractie van een landgoed van meerdere miljoenen dollars te bezitten, ooit het voorrecht van de ultrarijken, wordt nu beschikbaar voor de massa.

Investeerders kunnen een stukje van deze taart krijgen voor slechts $100, een concept dat waarschijnlijk weerklank zal vinden bij Cardano-enthousiastelingen die voorstander zijn van een gedecentraliseerd en inclusief financieel systeem.

Het integreren van NFT-technologie is een andere factor die Quant-enthousiastelingen aantrekt. Het initiatief van Everlodge om vastgoedgegevens om te zetten in niet-fungibele tokens betekent dat activa niet alleen tastbaar zijn, maar ook digitaal verifieerbaar en verhandelbaar.

Deze samensmelting van activa uit de echte wereld met de verifieerbare aard van blockchain is het soort innovatieve combinatie dat ondersteuners van Quant waarderen, gezien de focus van het token op het creëren van naadloze interoperabiliteit tussen diverse systemen.

Maar het gaat niet alleen om het bezitten van luxe activa. Everlodge’s Launchpad geeft vorm aan de toekomst van vastgoedfinanciering. Het is een arena waar vastgoedprojecten investeerders ontmoeten, een synthese die zowel hoge rendementen als de sensatie belooft deel uit te maken van baanbrekende ondernemingen.

Het ELDG-token, inherent aan het ecosysteem van Everlodge, is het paspoort voor kortingen op eigendommen, inzetbeloningen, projectlidmaatschap en meer. Investeerders kunnen het token nu kopen voor slechts $0,023 tijdens de zesde presale fase. Deze prijs heeft echter het potentieel om omhoog te schieten naarmate meer investeerders zich bij de strijd aansluiten.

Terwijl Everlodge zijn opmars voortzet, wordt het duidelijk dat zijn aantrekkingskracht niet alleen het innovatieve model is, maar ook het potentieel om substantiële rendementen op te leveren. Analisten hebben al vertrouwen getoond in het project en voorspelden onlangs een 50-voudige stijging van de waarde van het ELDG-token in 2024.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Everlodge (ELDG) kunnen beleggers de website bezoeken of hier lid worden van de community van het project.

Quant (QNT): Het meten van optimisme ten opzichte van de marktrealiteit

Copy link to section

Quant heeft zijn reputatie verdiend met het ontwikkelen van gedistribueerde grootboektechnologieoplossingen die op maat zijn gemaakt voor ondernemingen. De voetafdruk in de financiële sector breidt zich uit, vooral door recente samenwerkingen met vooraanstaande bankentiteiten.

Toch vertelt het prijsverhaal een ander verhaal. Quant’s schommelde de afgelopen zes maanden tussen $90 en $150, ondanks positief nieuws. Deze consolidatiefase heeft de aandacht getrokken van de QNT community. Terwijl sommige marktexperts optimistisch blijven over de strategische allianties en de verwachte vraag van het platform, blijven anderen sceptisch.

Prognoses van bepaalde experts duiden op een potentiële stijging richting de mijlpaal van $230 tegen het einde van 2023. Maar deze voorspelling moet met gematigd optimisme worden benaderd. Een daling tot onder de psychologische grens van $100 is cruciaal, omdat dit een daling richting de $50-steunzone kan veroorzaken.

Gezien dit landschap is het begrijpelijk waarom de aantrekkingskracht van Everlodge een deel van de liefhebbers van Quant zou kunnen beïnvloeden. Terwijl QNT consolideert, beweegt het ELDG-token hoger en biedt het een bescherming tegen onzekerheid.

Cardano (ADA): Kritieke ondersteuningsniveaus en de verschuiving naar Everlodge (ELDG)

Copy link to section

Cardano staat bekend om zijn wetenschappelijke benadering van blockchain-technologie, aangedreven door een team van elite-ontwikkelaars en ingenieurs. Charles Hoskinson heeft het project opgericht en onderhoudt een nauwe relatie met de gemeenschap, waarbij hij alle informatie met betrekking tot Cardano verduidelijkt.

Ondertussen staat de huidige waarde van ADA van $0,2483 in contrast met de piek van $3,09 in 2021. Het token is de afgelopen twee maanden met meer dan 30% gedaald, wat niet voldoet aan de hoge ambities.

Ondanks het feit dat er opmerkelijke strategische overeenkomsten zijn gesloten in Afrika, blijft Cardano’s Total Value Locked (TVL) op een bescheiden $204 miljoen staan, een cijfer dat in het niet valt bij de kolossale $21 miljard TVL van Ethereum. Zelfs Avalanche overschaduwt de marktaanwezigheid van ADA met een totale waarde van $400.

ADA TVL grafiek op DeFiLlama

Er heerst veel optimisme over Cardano’s potentieel als baanbrekend platform, maar de debatten over de huidige waardering ervan worden steeds heviger omdat het pronkt met een marktkapitalisatie van $8 miljard. Ondanks dat Cardano een lagere totale waarde (TVL) heeft dan zijn concurrenten, is de marktkapitalisatie van Cardano 5 tot 10 keer hoger dan die van zijn collega-projecten.

Verschillende supporters van Cardano investeren in de presale van Everlodge om tokens met korting te bemachtigen voordat de prijs weer stijgt. Sommigen houden het kritieke ondersteuningsniveau van $0,25 echter nauwlettend in de gaten. Als deze breekt, kan de ADA dalen naar $0,15.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Avalanche Cardano Optimism Quant Alternatieve Beleggingen Bouw en vastgoed Crypto Financieel en banken Huizenmarkt NFT Wereld