Ad

Metacade ontrafelt web 3.0-gaming en verdienmogelijkheden nu de lancering van het platform nadert

Door:
op Nov 16, 2023
Listen
  • Metacade heeft spannende producten op een rij gezet met het hoofdplatform dat in het vierde kwartaal van 2023 wordt verwacht.
  • Metacade biedt unieke manieren om geld te verdienen en draait op een robuust verdienmodel.
  • Het MCADE-token zou in waarde kunnen groeien dankzij het potentieel van het Metacade-project.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

Metacade heeft talloze Web 3.0-games gelanceerd en maakt daarmee zijn belofte waar om een toonaangevende speelhal te worden. In het vierde kwartaal heeft Matacade verschillende projecten op een rij gezet om zijn ambitieuze roadmap te voltooien. Maar één die het meest opwindt, is de lancering van het belangrijkste platform waarmee Metacade operationeel zal worden. Daartoe behoren ook de langverwachte Web 3.0-games waarmee gamers kunnen spelen, verdienen en plezier kunnen hebben. Maar hoeveel betekenen deze gebeurtenissen voor Metacade en zijn native token?

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

De rol van Metacade in Web 3.0-gaming

Copy link to section

Metacade is ‘s werelds eerste door de gemeenschap bestuurde platform. Hoewel Metacade nog geen volwaardige DAO is, streeft het ernaar om in het vierde kwartaal van 2024 een 100% door de gemeenschap bemand bedrijf te worden. Geleid worden door de gemeenschap is cruciaal voor Metacade, omdat het gamers een stem geeft. Ze kunnen bepalen hoe ze willen dat het platform draait en cruciale beslissingen nemen om groei te ontsluiten.

Als toonaangevende speelhal zal Metacade honderden Web 3.0-spellen aanbieden. Sommige games zijn al op het platform gelanceerd, terwijl andere zich in de onboarding-fase bevinden.

Er zijn echter talloze omzetmogelijkheden die Metacade onderscheiden van andere Web 3.0-gamingplatforms. Gebruikers kunnen Metacade-tokens verdienen door deel te nemen aan games, nieuwe projecten te bouwen en aan Web 3.0-banen te werken.

Ook zullen MetaGrants een nuttige financieringsbron zijn om projecten voor ontwikkelaars te realiseren. De financieringsbron in een vroeg stadium vergroot het aantal aangeboden games en stimuleert de innovatie op het platform. Het subsidieprogramma zal naar verwachting in het vierde kwartaal van 2023 worden gelanceerd. Metacade zal een ontmoetingspunt zijn voor cryptofans, gamers en ontwikkelaars.

Hoe zal Metacade stabiliteit en groei bereiken?

Copy link to section

Metacade hanteert een holistische kijk op Web 3.0 door nieuwe duurzaamheids- en groeimogelijkheden aan te boren. De groei van Web 3.0 heeft bijvoorbeeld nieuwe werkgelegenheidskansen gecreëerd. Gebruikers kunnen vacatures op het platform plaatsen, wat bijdraagt aan de inkomstenstromen van Metacade. Dit is ook een kans voor de community om inkomsten te genereren door te werken aan de mogelijkheden voor optredens.

Het arcadeplatform zal ook beschikken over een lanceerplatform. Ontwikkelaars en andere derde partijen kunnen hun Web 3.0-games lanceren en een abonnement betalen. Het team van Metacade heeft ook een NFT-marktplaats gepland in het eerste kwartaal van 2024. Als zodanig wordt verwacht dat Metacade een zelfvoorzienend project zal zijn, een sleutel tot het ontsluiten van het potentieel van zijn token.

Meacade zal ook oog hebben voor stabiliteit via een stakingprogramma. Dit is waar gebruikers een deel van hun tokens aan het platform toewijzen. Beleggers verdienen rendement door het staken van tokens, terwijl ze de groei van Metacade behouden. Overtollige tokens op transacties worden verbrand, waardoor de waarde van MCADE wordt gewaarborgd.

Partnerschappen, vermeldingen en betrokkenheid ondersteunen Metacade

Copy link to section

Sinds Metacade uit de voorverkoop kwam, heeft het belangrijke mijlpalen bereikt, wat het potentieel ervan aangeeft. Metacade werkt samen met toonaangevende protocollen zoals Polygon voor het intensiever testen van Web 3.0-games. Een ander partnerschap is het on/off-platform betalingsplatform Transak, voor snelle en kosteneffectieve cryptotransacties.

Op dezelfde manier is Metacade beschikbaar op toonaangevende beurzen, waardoor de reikwijdte en het bereik ervan worden uitgebreid. Gebruikers kunnen tokens kopen op het toonaangevende DEX-platform Uniswap en CEX’s BitMart, Bitget en Coinstore. Er worden meer uitwisselingen verwacht, waardoor de toegang van MCADE tot een wereldwijde gemeenschap van gamers en investeerders wordt uitgebreid.

Naast het streven naar een status van gemeenschapsbestuursstructuur, betrekt Metacade ook voortdurend haar community. Het team houdt regelmatig AMA’s, waarbij informatie wordt gepost op de sociale mediaforums van het platform. Gebruikers stellen vragen en gaan in gesprek met het team, waardoor vertrouwen wordt opgebouwd en groei wordt ondersteund.

Investeren in Metacade?

Copy link to section

Metacade wekt enthousiasme sinds het project via een presale werd gelanceerd. Het team heeft blijk gegeven van betrokkenheid bij de routekaart van het project, waarbij een aanzienlijk potentieel wordt verwacht.

Naarmate web 3.0-gaming populair wordt, zal Metacade een platform zijn om naar te kijken. Het spannende productportfolio en de marktbewegingen maken Metacade tot een hoogwaardig project. Dit betekent dat het potentieel voor Metacade-tokens om in waarde te stijgen groot is. Bij het investeren in Metacade wordt ook rekening gehouden met de verschillende winstmogelijkheden die het inkomen van beleggers kunnen laten groeien.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Crypto Wallets Polygon Staking Crypto Threshold Uniswap Waves Wings Alternatieve Beleggingen Crypto