Ad

Memeinator presale versnelt, Kaspa (KAS) stijgt na Binance-nieuws

Door:
op Nov 20, 2023
Listen
  • De prijs van Kaspa (KAS) steeg met 45% nadat Binance Futures de KAS-notering had aangekondigd.
  • De voorverkoop van Memeinator heeft de $ 1,4 miljoen overschreden nu het team de projectupdate deelt.
  • KAS- en MMTR-prijsprojectie - Is $1 haalbaar in 2024 te midden van een bullmarktsentiment?

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

Nu crypto-uitwisseling Binance de notering van KAS aankondigt, wat bijdraagt aan de steun van de token door grote CEX’s, lijkt het erop dat de opwaartse impuls nog maar net begint.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

En over momentum gesproken: de presale van Memeinator heeft zojuist de mijlpaal van $1,4 miljoen bereikt. Uit een recente update van het team blijkt dat beleggers mogelijk door de resterende fases heen zullen vliegen voordat het jaar eindigt.

KAS prijs stijgt na nieuws over notering op Binance

Copy link to section

De meeste cryptocurrencies hebben de recente winsten begin vrijdag ingekort, omdat de markt de aandelenprestaties weerspiegelde. Maar terwijl Bitcoin zich terugtrok tot onder de $36,3k en de top-alts daalden, wilde het Kaspas (KAS)-token de stijging van 45% in de afgelopen 24 uur vergroten.

Het is opmerkelijk dat Kaspa de afgelopen weken in een bullish momentum verkeert. Dit gebeurde rond de proof-of-work (PoW) laag 1-cryptocurrency-integratie met OKX Web Wallet. Het tempo is sindsdien gestegen, met steun van Uphold, wat bijdraagt aan de speculatie dat het native token van het PHANTOM GhostDAG-protocol binnenkort op meer top CEX-platforms zou kunnen landen.

Binance Futures heeft ondersteuning aangekondigd voor KAS-futures, waarbij het eeuwigdurende contract op 17 november om 02:00 uur (UTC) opengaat. De beurs zal een hefboomwerking tot 50x bieden op het USDⓈ-M KAS-contract. De notering van Kaspa op Binance is echter alleen voor futures, hoewel de beurs op termijn waarschijnlijk spothandelparen zal toevoegen.

Team van Memeinator is optimistisch nu de presale $1,4 miljoen heeft opgehaald

Copy link to section

De heropleving van de meme-coins zorgt ervoor dat beleggers op de presale markt jagen in een poging het volgende juweel op de bull markt te vinden. Hoewel een aantal projecten trending zijn, is Memeinator (MMTR) een project dat waarschijnlijk crypto-enthousiastelingen zal aantrekken.

The Memeinator is een nieuw cryptoproject dat kunstmatige intelligentie wil inzetten om de markt te zuiveren van zwakke meme-coins. Uit gegevens blijkt dat de huidige crypto-mememarkt ongeveer 19,5 miljard dollar waard is, maar experts zeggen dat een groot deel hiervan in coins zit die geen echte waarde bieden.

Die visie is wat de Memeinator wil omdraaien als het zich richt op dominantie in de sector. Met nutsvoorzieningen en AI als wapens zou het de initiële doelstelling van een marktkapitalisatie van $1 miljard kunnen verwezenlijken. Voorlopig is het projectteam optimistisch over de MMTR-presale.

Beurzen, KOL’s en spelers uit de industrie hebben hun vertrouwen in het platform uitgesproken, merkten Memeinator’s producthoofd Marco en hoofd van de community Dylan op in een YouTube- update.

Vanaf vandaag heeft Memeinator $1,42 miljoen aan presale fondsen ingezameld. De marktvooruitzichten duiden op een versnelling in de komende weken. Meer over dit project is te vinden in de whitepaper en op de presale pagina.

Prijsvooruitzichten voor Memeinator en Kaspa

Copy link to section

De stap van Binance en mogelijk andere top-CEX’s zoals Coinbase om KAS op de lijst te zetten zou de marktwaarde van de altcoin aanzienlijk kunnen verhogen bij een grotere zichtbaarheid. De fundamentele kracht van Kaspa is echter de adoptie ervan binnen de ontwikkelaarsgemeenschap op basis van het zeer schaalbare, PoW-aangedreven netwerk. Het is zo veilig als Bitcoin, maar sneller.

De prijs van KAS bereikte op 16 november 2023 het hoogste punt aller tijden van $0,144875, waarmee het huidige prijsniveau maar liefst 78,230% hoger is dan het laagste punt ooit van $0,00017105 dat in mei vorig jaar werd bereikt.

De presale prijs van MMTR daarentegen bedraagt momenteel $0,0133 in fase 6. Er zijn nog maar een paar tokens over voordat de prijs naar $0,014 stijgt in fase 7, en de uiteindelijke presale prijs zal $0,0485 zijn.

Als cryptocurrencies de komende maanden stijgen, gesteund door bullish katalysatoren zoals de goedkeuring van spot-ETF’s in de VS, zou KAS in 2024 naar $1 kunnen kijken. Memeinator zou een soortgelijk traject kunnen zien wanneer het token op de markt komt.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Binance Bitcoin Coinbase Crypto Wallets OKX Staking Crypto Threshold Waves Wings Crypto Grondbelegging