Ad

Dogecoin (DOGE) en Ethereum (ETH) blijven stabiel nu institutionele activiteit toeneemt

op Nov 25, 2023
Listen
  • DOGE en Ether hebben een aanzienlijke stijging gezien in grootschalige transacties.
  • Dat duidt op een toegenomen belangstelling van institutionele spelers.
  • De altcoins blijven klaar voor een opwaartse rally.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

De originele crypto met een hondenthema, Dogecoin, was getuige van een toegenomen belangstelling van institutionele en kleine beleggers. De enorme toename van het aantal transacties door DOGE, dat in november de grens van $100.000 overschreed, bevestigt het groeiende optimisme, dat slapende whales opnieuw heeft doen ontwaken.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

Whales kopen DOGE in november

Copy link to section

Uit de statistieken van IntoTheBlock blijkt dat DOGE-transacties ter waarde van meer dan $100.000 in november aanzienlijk zijn gestegen. De prijs van Dogecoin was in dat tijdsbestek hoog, wat wijst op een toegenomen optimisme.

Bron – IntoTheBlock

De stijgende activiteit te midden van bullish rides duidt op verdere winst voor de cryptocurrency.

Dogecoin prijs

Copy link to section

DOGE handelde tijdens deze publicatie bullish op $0,0778, na een stijging van 0,18% over 24 uur. Het handhaafde de opwaartse trend van de afgelopen 30 dagen en steeg met bijna 20% op de maandelijkse grafiek.

De huidige vooruitzichten van Dogecoin benadrukken potentiële rally’s voor de meme-coin. De belangstelling van grootschalige investeerders duidt op vertrouwen in de verwachte stijgingen van DOGE.

Whales verzamelen Ethereum

Copy link to section

Ook zijn beleggers in dip-wallets optimistisch over Ether. Whales hebben die altcoin consequent ingekocht. Santiment bevestigt dat de 200 topadressen van ETH sinds 21 november 2022 tokens ter waarde van $132,1 miljard (ongeveer 62,76 tokens tegen huidige prijzen) hebben verworven.

Bron – Santiment

Uit gegevens van Glassnode blijkt ook dat grote wallets de afgelopen negen maanden gestaag ETH hebben binnengehaald. De accumulatiegolf zal waarschijnlijk de potentiële opwaartse trend van het token versterken, omdat het het koopmomentum vergroot.

Bron – Glassnode

Prijs van ETH

Copy link to section

Ethereum handelde met positieve vooruitzichten sinds het op 9 november de psychologische weerstand van $2K overwon. De alt wisselde van eigenaar naar $2.071,23 na kleine 24-uurs retracements. De prijzen van Ether zijn de afgelopen week met meer dan 7% gestegen.

ETH stuit op een minimale barrière tussen $2.141 en $2.505, terwijl het stevige steun geniet van $1.899 – $2.052. Aanhoudende interesse van whale investeerders zou het token naar nieuwe hoogten in 2023 kunnen stuwen.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Crypto Wallets Dogecoin Ethereum Crypto