Ad

Beleggers kiezen voor deze altcoin nu Avalanche (AVAX) momentum verliest

op Jan 10, 2024
Listen
  • Avalanche bleef de laatste tijd bullish dankzij verbeterde ecosysteeminnovaties.
  • De altcoin heeft zijn opwaartse momentum verloren en zou binnenkort kunnen dalen.
  • Everlodge is klaar voor aanzienlijke groei omdat het de tokenisatie van activa in de echte wereld domineert.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

De cryptomarkt blijft tweezijdig te midden van de rage op het gebied van Bitcoin-exchange-traded fund-fondsen. Terwijl projecten als Avalanche (AVAX) brandstof verliezen om meer winst te behalen, lijkt de nieuwe ster Everlodge ($ELDG) klaar om de NFT-wereld te domineren met zijn geavanceerde vastgoedmarkt.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

De ecosysteemactiviteit van Avalanche

Copy link to section

Avalanche eindigde 2023 op een goede manier, na toegenomen ecosysteemactiviteiten. Hyperspace AVAX lanceerde in november verschillende incentives en airdrops om deelnemers naar Avalanche’s non-fungibele tokensmarktplaats te lokken.

Dat veroorzaakte optimisme binnen de cryptogemeenschap, waardoor de prijs van de alt steeg van $21,77 op 16 november naar het hoogste punt op 3 januari van $36,80, wat zich vertaalde in een stijging van meer dan 69%.

De altcoin handelde tijdens deze publicatie in een bearish positie op $34,24, een daling van 4,50% de afgelopen dag. Verder laat de 24-uurs Relative Strength Index zien dat Avalanche overbought-omstandigheden vertoont, wat het een uitdaging maakt om de altcoin te kopen.

De prijs van AVAX zou naar het niveau van $30 kunnen dalen. Positieve ETF-updates zullen het token echter in de herstelmodus plaatsen.

Everlodge bloeit terwijl RWA-tokenisatie de aandacht trekt

Copy link to section

Everlodge blijft de schijnwerpers stelen terwijl het de vastgoedmarkt wil transformeren met real-world asset (RWA) tokenisatie. Tokenized RWA’s zijn digitale afbeeldingen van tastbare eigenschappen op een blockchain.

Everlodge presenteert een gedecentraliseerd platform waarmee gebruikers met slechts $100 in onroerend goed kunnen investeren. Reizende liefhebbers kunnen mede-eigenaar worden van vakantiehuizen via fractioneel eigendom (in NFT’s) en genieten van rendement wanneer de waarde van het huis stijgt.

Everlodge gaat samenwerken met gerenommeerde hotelketens en woningontwikkelaars. Eigenaren van onroerend goed kunnen het tokenisatiemechanisme van het platform gebruiken om onroerend goed in fracties om te zetten en deze als NFT’s te verkopen.

Hoewel Everlodge de massa aantrekt vanwege de geavanceerde vastgoedmarkt, beschikt het over meerdere lucratieve functies. Het heeft bijvoorbeeld een Launchpad dat ontwikkelaars kunnen gebruiken om geld in te zamelen bij de gemeenschap voor aankomende projecten.

De prijs van de altcoin blijft stijgen vanaf de initiële aanbieding van $0,01 en handelde tijdens dit schrijven op $0,029.

Bovendien biedt de beloningsclub van Everlodge leden de mogelijkheid om te genieten van gratis overnachtingen in alle vermelde huizen. Bovendien kunnen gebruikers hun fractionele eigendommen gebruiken als onderpand voor leningen.

$ELDG toekomstperspectief

Copy link to section

Everlodge gebruikt ELDG als bestuurs- en utility token. De altcoin biedt houders meerdere pieken, waaronder kortingen bij de aankoop van onroerend goed.

ELDG zal waarschijnlijk de NFT-wereld domineren, en de toenemende aandacht voor tokenisatie van activa in de echte wereld opent de weg voor prijsstijgingen boven de $ 1.

Meer informatie over ELDG vind je op de officiële website.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals.

Learn more
Alternatieve Beleggingen Blockchain Crypto Huizenmarkt