Ad

Spark, een MakerDAO-subnet, bloeit nu DeFi TVL $3,2 miljard bereikt

Door:
op Feb 22, 2024
Listen
  • Spark, het grootste MakerDAO-subnet, bloeit.
  • De Total Value Locked (TVL) in het ecosysteem is naar een recordhoogte gestegen.
  • De DeFi-industrie heeft een sterke heropleving gekend nu de TVL $123 miljard bereikt.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

SparkLend, de grootste SubDAO in het ecosysteem van MakerDAO, bloeit. De instroom blijft stijgen te midden van de aanhoudende crypto-bull run.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

Gegevens verzameld door DeFi Llama laten zien dat de totale waarde van DeFi (TVL) in het ecosysteem is gestegen naar een recordhoogte van meer dan $3,26 miljard. Dit is een opmerkelijke rally als je bedenkt dat deze in augustus vorig jaar op minder dan $60 miljoen stond.

Waarschijnlijk zal de TVL in dit ecosysteem blijven stijgen nu we ons in een grote crypto-bullrun bevinden. Bitcoin is al boven de $50.000 gestegen, terwijl Ethereum boven de $3.000 is gestegen. In een verklaring zei Sam MacPherson, de CEO en oprichter van Spark:

“Spark dat meer dan 4,5 miljard dollar aan aanbod bereikt en een groei van meer dan 3,2 miljard dollar aan TVL is een bewijs van de stijgende vraag naar crypto-hefboomwerking nu de bullmarkt aan het opwarmen is. Voorspelbare, lage tarieven zijn de reden dat gebruikers als eerste naar Spark komen vanwege hun hefboombehoeften, zoals blijkt uit de +79,75% groei in TVL MoM.”

Om te beginnen is Spark een toonaangevende speler in de Decentralized Finance (DeFi) sector. Het is een subnet in het MakerDAO-ecosysteem dat het voor mensen mogelijk maakt om crypto te storten en te lenen.

Gebruikers in het ecosysteem kunnen het vluchtige ETH-token deponeren en Dai lenen, de derde grootste stablecoin ter wereld.

De groei van Spark maakt deel uit van de voortdurende heropleving van DeFi nu cryptocurrencies stijgen. Uit gegevens blijkt dat de TVL in het DeFi-ecosysteem is gestegen naar meer dan $123 miljard. De marktkapitalisatie van alle stablecoins in DeFi is gestegen naar $138 miljard.

MakerDAO is een essentieel onderdeel van de DeFi-industrie, aangezien het de tweede grootste speler is met ruim $8,7 miljard aan activa.

Analisten verwachten dat de sector het goed zal blijven doen als de crypto-boom aanhoudt. In een verklaring op woensdag voorspelde Tom Lee, oprichter van Fundstrat, dat Bitcoin de komende maanden naar $150.000 zal stijgen. Dit zou tot meer winst in de sector kunnen leiden.

MakerDAO Crypto Wereld