Ad

Bitbot in focus nu Bitcoin een nieuw record ooit maakt

op Mar 10, 2024
Listen
  • Bitcoin (BTC) heeft vorige week een nieuw record ooit bereikt.
  • Een uitleg van wat de sterkte van BTC voor Bitbot kan betekenen.
  • De presale van Bitbot heeft al bijna $1,0 miljoen opgeleverd.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

Trading bots klinken – zolang bekend is dat ze betrouwbaar zijn – als een geweldig idee voor 2024.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Waarom? Omdat experts dit jaar overwegend optimistisch zijn, niet alleen over aandelen, maar ook over cryptocurrencies. Het kan dus een verstandig idee zijn voor de korte termijn om een authentieke handelsbot te kiezen die kunstmatige intelligentie gebruikt om je rendement uit een aanhoudende bull-cyclus te maximaliseren.

Als je het daarmee eens bent, wil je misschien eens kijken naar een onlangs gelanceerd platform genaamd “Bitbot”.

Bitbot is een niet-bewarende Telegram-handelsbot die de kracht van institutionele tools biedt, met tegelijkertijd een absolute focus op beveiliging.

Wat nog spannender is aan Bitbot, is dat het ook een native token heeft, wat een interessante investering voor 2024 zou kunnen zijn. Maar voordat je kapitaal erin investeert, laten we eerst onderzoeken waarom je dat überhaupt zou moeten doen.

Bitcoin rally kan katalysator zijn voor Bitbot

Copy link to section

De eerste en belangrijkste wind op de rug van Bitbot is de aanhoudende kracht van Bitcoin – de pionier van de cryptomarkt die de neiging heeft om de algemene richting te bepalen voor cryptocurrencies, waaronder het gelijknamige Bitbot-token.

BTC heeft al een nieuw record ooit bereikt dankzij de ETF-gerelateerde instroom. De Amerikaanse Securities & Exchange Commission heeft de genoemde op de beurs verhandelde fondsen in januari goedgekeurd. Dana D’Aurio van Envestnet verwacht dat dit in de toekomst een materieel voordeel voor BTC zal blijven.

Het besluit van de SEC om Spot Bitcoin ETF’s in te schakelen zal enorm zijn en je zult een tsunami van interesse blijven zien, omdat je nu een liquide, gemakkelijk beschikbare manier hebt om rendement op Bitcoin te verdienen.

Die opmerking maakte ze in een recent interview met CNBC.

Een alternatieve en kosteneffectieve manier om te profiteren van het feit dat de Bitcoin-rally de andere cryptocurrencies blijft opstuwen, is investeren in het native Bitbot-token, aangezien dit momenteel alleen voor $0,0122 in de lopende presale gaat.

Bitbot trekt nu al een enorme vraag, aangezien de presale de afgelopen weken bijna $1,0 miljoen heeft opgebracht. Wil je meer weten over Bitbot en de native crypto? Klik hier om nu naar de website van het project te gaan.

Bitbot kan ook een AI-spel zijn

Copy link to section

De tweede enorme rugwind voor Bitbot is kunstmatige intelligentie, aangezien het een door AI aangedreven handelsbot is en Statista verwacht dat deze markt uiteindelijk een waardering van een biljoen dollar zal bereiken.

Gene Munster van Deepwater Asset Management beschouwt AI zelfs als invloedrijker dan het internet zelf. Bij “Fast Money” van CNBC zei hij onlangs:

Wat betreft de schaal van hoe transformatief dit is: als we elektriciteit op 100 zetten, zou ik AI op 90 zetten. Ik zou het internet op 50 zetten en de smartphone op 30. Ik denk dat het zo’n groot ding is.

Munster is ervan overtuigd dat kunstmatige intelligentie niet een voordeel zal zijn dat beperkt blijft tot Nvidia, Microsoft of TSMC waarvan Deepwater eigenaar is. Het zal feitelijk een groot aantal bedrijven helpen, voegde hij eraan toe, waaronder mogelijk ook cryptoplatforms zoals Bitbot.

Houd er rekening mee dat Bitbot na de presale live zal gaan op een crypto-uitwisseling, die naar verwachting de vraag zal stimuleren, wat weerspiegeld kan worden in de prijs. Je kunt potentieel profiteren van die prijsstijging als je ervoor kiest om erin te investeren tegen de presale prijs.

Klik hier om de Bitbot-website te bezoeken en manieren te ontdekken om erin te investeren in een paar eenvoudige stappen.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals.

Learn more
USA Artificial Intelligence Crypto Noord-Amerika Wereld