Ad

Is Bitbot een ‘koop’ nadat Google Gemini 1.5 Flash heeft aangekondigd?

op May 15, 2024
Listen
  • Alphabet Inc heeft deze week de Gemini 1.5 Flash aangekondigd tijdens het Google I/O-evenement.
  • Dit is wat het kan betekenen voor Bitbot, dat zich momenteel in de laatste fase van de voorverkoop bevindt.
  • Het native Bitbot-token heeft in de voorverkoop al meer dan $3,4 miljoen opgehaald.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

Kunstmatige intelligentie blijft woensdag van het grootste belang voor beleggers nadat Google zijn krachtigste AI-model tot nu toe heeft aangekondigd.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

Technologiebedrijven blijven zich inzetten voor AI

Copy link to section

De multinational introduceerde gisteravond Gemini 1.5 Flash tijdens haar jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie. De responstijd van zijn nieuwe kunstmatige intelligentiemodel is aanzienlijk beter dan die van de 1.5 Pro.

Ook deze week introduceerde OpenAI zijn nieuwe model, de GPT-4o.

Het is duidelijk dat technologiebedrijven zich blijven inzetten voor AI, waarvan Statista voorspelt dat ze de komende jaren miljarden aan investeringen zullen blijven aantrekken. Maar die investering blijft mogelijk niet beperkt tot deze opmerkelijke technologienamen.

Recent gelanceerde platforms zoals Bitbot kunnen hier ook van profiteren. Laten we in mei 2024 eens nader bekijken wat Bitbot is en of het een investering waard is.

Wat heeft Bitbot met AI te maken?

Copy link to section

Bitbot maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om het voor handelaren gemakkelijker te maken geld te verdienen aan de financiële markten.

Het is een Telegram-handelsbot die beweert beter te zijn dan zijn rivalen, vooral omdat Bitbot een niet-bewaarplatform is. Wat het voor jou betekent: een belegger is een extra beveiligingslaag.

Wat nog belangrijker is, is dat Bitbot een eigen crypto heeft met dezelfde naam. Blootstelling aan dit project helpt je dus niet alleen om te profiteren van je transacties, maar kan ook als investering zelf worden gebruikt.

Dat is spannend, aangezien de cryptomarkt het naar verwachting goed zal doen in 2024. Als je meer wilt weten over Bitbot, klik dan hier om de website te bezoeken.

Waarom is het een goed idee om te investeren in de Bitbot presale?

Copy link to section

Wat ook aantrekkelijk is aan Bitbot, is dat een token alleen in de lopende presale $0,018 kost. Doorgaans wordt een crypto-token na de presale genoteerd op een crypto-uitwisseling. Hierdoor wordt het toegankelijker en worden er meer investeerders voor uitgenodigd, wat zich uiteindelijk vertaalt in een hogere prijs.

Het is een reeks gebeurtenissen die zich voor Bitbot nog moet ontvouwen. Door een positie op te bouwen terwijl deze in de presale is, kun je profiteren van de verwachte rally nadat deze live is gegaan op een crypto-uitwisseling.

Houd er rekening mee dat je niet per se de enige bent die in Bitbot investeert. De lopende presale heeft al meer dan $3,4 miljoen opgeleverd, wat erop wijst dat de investeringsgemeenschap redelijk geïnteresseerd is in het native token en potentieel ziet voor opwaarts potentieel.

Meer details over Bitbot zijn beschikbaar op de website via deze link.

Hoe kunnen de cryptowinden Bitbot ten goede komen?

Copy link to section

Het is de moeite waard te vermelden dat de kans groot is dat Bitbot dit jaar zal profiteren van de verwachte kracht van Bitcoin. Dat komt omdat de grootste cryptocurrency ter wereld de rest van de markt in dezelfde richting trekt waarin deze zich beweegt.

En waarom wordt verwacht dat BTC zijn rally de komende maanden zal hervatten? Welnu, er zijn meerdere redenen. Ten eerste is er een vraagschok in verband met de Spot ETF’s die de Securities & Exchange Commission in januari heeft goedgekeurd.

Vervolgens is er een aanbodschok die verband houdt met de halvering van vorige maand. En dan is er natuurlijk nog de Amerikaanse centrale bank die op het punt staat de rente te gaan verlagen en risicovolle investeringen zoals cryptocurrencies weer spannend te maken.

Klik hier om te ontdekken hoe je vandaag nog in Bitbot kunt investeren.

USA Artificial Intelligence Crypto Noord-Amerika Wereld